Fra venstre: Innholdsdirektør i Pickatale, James Tavendale, Sarah Natasha Melbye, redaktør i Pickatale og  Espen Viskjer, administrerende direktør i Pickatale
Fra venstre: Innholdsdirektør i Pickatale, James Tavendale, Sarah Natasha Melbye, redaktør i Pickatale og Espen Viskjer, administrerende direktør i Pickatale (Foto: Pickatale)

FOLK

Sarah Natasha Melbye blir lydbok-redaktør for Pickatale

– Det blir en svært spennende reise, sier TV-profilen.

Sarah Natasha Melbye er ansatt som ny redaktør for Pickatales satsing på nye digitale barnebøker både for privat- og skolemarkedet, opplyser selskapet.

– Jeg tilbrakte hele min barndomstid på det fysiske biblioteket i Porsgrunn. Nå skal jeg være med på å forme et digitalt bibliotek som barn over hele Norge og verden kan ha glede av. Det blir en svært spennende reise, sier Melbye.

Pickatales innholdsredaktør James Tavendale er glad for å ha sikret seg den tidligere TV 2-profilen.

– Sarah sin kompetanse og erfaring vil komme godt med i Pickatale, vi utvikler oss fort og skalerer raskt. Vi trenger derfor erfarne, rutinerte og flinke folk som Sarah med på laget når vi nå utvikler nye litterære digitale prosjekter for fremtiden, sier han.

Melby er tidligere NRK- og TV 2-programleder og journalist, og har siden 2015 jobbet i forlagsbransjen hos Juritzen forlag og Strawberry Publishing.

Til toppen