Schibsted-direktør slutter etter 20 år i konsernet for å bli kultursjef på Hadeland

Schibsted-direktør slutter etter 20 år i konsernet for å bli kultursjef på Hadeland

Camilla Jarlsby gir seg som direktør for organisasjon.

Camilla Jarlsby, konserndirektør for Organisasjonsutvikling, slutter i Schibsted for å tiltre en ny stilling som kultursjef på Hadeland.

Det skriver Schibsted Media Group i en melding.

Camilla Jarlsby har vært Konserndirektør for Organisasjonsutvikling i Schibsted ASA siden september 2014. Hun var tidligere juridisk direktør i konsernet og har sittet i konsernledelsen siden 2009. Jarlsby har jobbet i Schibsted siden 1994. 

- Jeg synes det er synd at Camilla Jarlsby slutter i Schibsted, men respekterer hennes valg som jeg synes er både modig og spennende. Samtidig vil jeg takke henne for den store innsatsen hun har gjort for Schibsted gjennom mange år i ulike roller. Jeg ønsker henne all mulig lykke til videre, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal.

- Jeg føler at tiden er inne til å gjøre et skifte når vi nå flytter til Hadeland og realiserer et aldri så lite livsprosjekt der. Og så har jeg vært så heldig å få en veldig spennende jobb i nærmiljøet på Hadeland, som kultursjef for Gran og Lunner. Samtidig er det selvsagt både rart og vemodig å forlate Schibsted som det internasjonale, innovative og fremoverlente konsernet det er – og ikke minst alle de utrolig flotte, kunnskapsrike og morsomme menneskene jeg har blitt kjent med gjennom et langt liv i Schibsted, sier Camilla Jarlsby i pressemeldingen. 

Tidspunktet for Jarlsbys fratredelse er ikke endelig avklart, men vil skje i løpet av 2. halvår 2015. Schibsted vil umiddelbart starte arbeidet med å rekruttere en ny leder for organisasjonsutvikling i konsernet.

Til toppen