(Illustrasjonsfoto: Fra Netlix-serien «Making a Murderer»)
(Illustrasjonsfoto: Fra Netlix-serien «Making a Murderer»)

Serieskaperne jobber med nye «Making a Murderer»-episoder

Har flere intervjuer med Stephen Avery som ikke er brukt.

Netflix-serien «Making a Murderer» har tatt verden med storm. Serieskaperne avslører at de har gjort intervjuer med drapsdømte Steven Avery, som kan danne grunnlaget for en ny sesong.

– Vi har hatt flere samtaler med Steven Avery, og de er filmet med tanke på å bruke dem i framtidige episoder, sier Laura Ricciardi, ifølge nettstedet The Wrap.

Ricciardi og Moira Demos fulgte rettssaken mot Avery i 2007, og jobbet til sammen ti år med å lage serien «Making a Murderer», som hadde premiere på Netflix like før jul.

Serien har blitt ekstremt populær, og har skapt en bevegelse som krever at Avery får en ny rettssak. Han ble i 2007 dømt til livstid i fengsel for drapet på Theresa Halbach, som ble funnet drept på hans eiendom i 2005. Også Brendan Dassey, som er Averys nevø, er dømt for drapet.

Ted Sarandos, som er sjef for innhold på Netflix, er positiv til å lage flere episoder av serien.

– Historien beveger seg framover, så det er noe vi garantert vil se nærmere på, sa han søndag, ifølge Variety. Han la til at ingen ting er formalisert med tanke på en ny sesong.

Ricciardi og Demos kommer for øvrig til Norge i april for å fortelle om serien på den årlige SKUP-konferansen i Tønsberg. 

LES OGSÅ:

Til toppen