FOLK

Sigrid Tofte Røiri (52) til ny «outreach»-stilling på BI - skal jobbe med å styrke skolens eksterne relasjoner

Kommer fra sponsorjobb i Den norske Opera og Ballett.

 

Sigrid Tofte Røiri (52) er ansatt i den nyopprettede outreach-stillingen på Handelshøyskolen BI, som skal styrke BIs eksterne relasjoner.

- Røiri har bred ledererfaring fra en rekke store norske bedrifter hvor hun har jobbet tett med ulike deler av næringslivet og offentlig sektor. Hun starter i jobben i midten av august, heter det i en melding fra høyskolen. 

Røiri kommer fra jobben som sponsorsjef i Den norske Opera og Ballett hvor har hatt ansvaret for blant annet sponsor- og samarbeidsavtaler med næringslivet, organisasjoner og stiftelser.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende oppgaver på BI, sammen med et dyktig team. Jeg har både tatt utdanningen min på BI, fikk min første jobb gjennom BI og i tillegg har jeg hatt BI som kunde.

- Linkene til BI har vært mange gjennom flere år. Når jeg også begynner å jobbe på BI, kan man kanskje si at «ringen nå er sluttet», sier Røiri. 

Røiri startet sin karriere i Gjensidige i 1988 ved siden av studiene på BI, og har over en tiårsperiode hatt flere forskjellige stillinger i selskapet, blant annet som teamleder i personal og soussjef.

Utover 2000-tallet har hun hatt lederstillinger i kjente selskaper som NorgesGruppen, Gyro Gruppen og DNB, i tillegg til å ha startet egen virksomhet.  Fra 2014 har hun vært ansatt ved Den Norske Opera & Ballett.

Røiri har sin utdannelse fra Universitet i Agder og Handelshøyskolen BI. Hun er utdannet siviløkonom og har påbegynt en Master of Management samme sted.

- Vi gleder oss til å få Røiri om bord. Hun har en solid bakgrunn med erfaringer fra en rekke ledende posisjoner vi vil dra nytte av i den nyoprettede outreach-stillingen, som skal jobbe med å styrke BIs eksterne relasjoner, sier Amir Sasson, ny prorektor for innovasjon og outreach ved Handelshøyskolen BI fra høsten.

 

Til toppen