Silje Stang og Bjørn Faarlund får ny makker. Øystein Røe Larsen (t.v.) blir ny stjerne i P4s Radiofrokost.
Silje Stang og Bjørn Faarlund får ny makker. Øystein Røe Larsen (t.v.) blir ny stjerne i P4s Radiofrokost. (Foto: P4)

FOLK

Silje og Bjørn får ny makker: Øystein Røe Larsen begynner i P4s Radiofrokost

Går fra kveld til morgen på kanalen.

Silje Stang og Bjørn Faarlund får ny kollega på lufta. Øystein Røe Larsen kommer til som tredje programleder i P4s Radiofrokost, som har rundt én million lyttere.

- Det å jobbe i et stort team som brenner for engasjerende, leken morgenradio er en drøm som går i oppfyllelse for meg. P4s Radiofrokost er Norges mest spennende radiosandkasse, og det er en ære å få leke i den, sier han i en pressemelding fra P4.Larsen blir fast del av P4s Radiofrokost sammen med veteranene Silje Stang og Bjørn Faarlund. Stang sendte den aller første sendingen tilbake i 1993, mens Faarlund har vært med siden år 2000. Nå skal de tre vekke Norge alle hverdager.

- Her i radiosandkassen ligger spadene til flere av mine radioforbilder igjen, mens Faarlund og Stang fortsatt sitter med føttene i sanden. Det er stort, sier Røe Larsen.

Om den nye programlederen kan vi lese i meldingen:

32 år gamle Øystein Røe Larsen fra Oppegård har mange års radioerfaring. Han har tidligere ledet VG-lista Topp 20 og hatt sitt eget program på NRK P3. Han har vært i P4 siden 2012.

De siste årene har han vært å høre på ettermiddagen i det lekne aktualitetsprogram LarsenLIVE, sammen med makker Simen Sveen. Begge gutta melder nå overgang til P4s Radiofrokost.

Til toppen