Silje Sirnes Winje (37).
Silje Sirnes Winje (37). (Foto: Even Aarebrot)

FOLK

Silje Sirnes Winje (37) forlater NRK Super - blir innholdsprodusent i Nordic Screens

- Jeg ser frem til en veldig spennende høst hvor jeg skal få jobbe med flere gode og viktige prosjekter, sier Silje Sirnes Winje.

Silje Sirnes Winje (37) har takket for seg i NRK Super, og har nå begynt som innholdsprodusent og programleder i medieselskapet Nordic Screens. 

Det skriver Nordic Screens i en melding til Medier24. 

- Etter bare en uke på jobb har jeg allerede blitt kastet inn i tre svært morsomme produksjoner.  Jeg gleder meg til fortsettelsen og ser frem til en veldig spennende høst hvor jeg skal få jobbe med flere gode og viktige prosjekter, sier Silje Sirnes Winje i meldingen. 

Winje har selv blant annet 18.000 følgere gjennom musikkappen Tik Tok, som før het musica.ly, og produserer blant annet sin egen musikk. 

Kreativ leder i selskapet, Stian Barsnes Simonsen, forteller at de er svært fornøyd med å få Winje med på laget. 

- YouTube er i dag Norges største kanal for barn og unge. Vi Nordic Screens ønsker å bidra med trygt og godt, norskspråklig innhold på de flatene barn faktisk befinner seg. Vi styrker derfor kompetansen i utvikling av kvalitetsinnhold mot målgruppene som i stor fart forlater de lineære kanalene. Silje med sin unike erfaring og kreative kraft vil være sentral i utvikling av innhold for denne målgruppen og vi er veldig glad for å ha henne på laget, sier Barsnes-Simonsen i meldingen. 

Til toppen