Sissel Skjervum Bjerkehagen er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.
Sissel Skjervum Bjerkehagen er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad. (Foto: Ole Edvin Borg Tangen, Ringerikes Blad)

FOLK

Sissel Skjervum Bjerkehagen (47) ny ansvarlig redaktør i Ringerikes Blad

Tiltrer i oktober.

Amedia skriver i en melding tirsdag at Sissel Skjervum Bjerkehagen blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Hun har jobbet i Amedia-systemet siden 1997, det meste av tiden i Hadeland.

Skjervum Bjerkehagen har tidligere jobbet i Oppland Arbeiderblad.

– Jeg gleder meg til de nye utfordringene som venter i Ringerikes Blad. En kan ikke ha en mer spennende jobb enn å være redaktør, og det finnes heller ikke en bedre posisjon å lære et lokalsamfunn å kjenne enn gjennom en lokalavis. Jeg orker ikke helt ta inn over meg at dette betyr at tida i Hadeland er over, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på Ringerike litt utpå høsten. Lykken er at jeg fortsatt får være del av den trygge og velfungerende Amedia-familien, sier Sissel Skjervum Bjerkehagen i meldingen.

Styreleder i Ringerikes Blad, Kristina Fritsvold Nilsen, er fornøyd med ansettelsen.

- Jeg kjenner Sissel som en handlekraftig leder med stor arbeidskapasitet. Hun har levert gode resultater i Hadeland i lang tid, og medarbeiderne har stor tillit til henne. Jeg tror Sissel vil komme inn i Ringerikes Blad med masse ny energi og giv, sier hun.

Etter planen vil hun tiltre stillingen i Ringerikes Blad mandag 7. oktober.

Til toppen