Bergen  20180823.
 "God morgen Norge" programlederne Espen Fiveland, Desta Marie Beeder og Wenche Andersen påTV2s høstlansering i Grieghallen.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Bergen 20180823. "God morgen Norge" programlederne Espen Fiveland, Desta Marie Beeder og Wenche Andersen påTV2s høstlansering i Grieghallen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

TV 2 har bestemt seg: God morgen Norge skal produseres hos Mastiff - 31 ansatte flyttes

Ingen ansatte mister jobben, men 31 TV 2-ansatte blir med over i en virksomhetsoverdragelse.

Se vår direktesending med sjefredaktør Olav T. Sandnes om nyheten:

 

Olav Sandnes i TV 2 om at Mastiff ovoertar God morgen Norge, TV 2

Publisert av Medier24 Onsdag 29. mai 2019

 

TV 2 har besluttet å flytte ut produksjonen av God morgen Norge til selskapet Mastiff. Det er inngått en langsiktig avtale på fem år og ingen ansatte mister jobben.

Det opplyser TV 2 i en pressemelding.

- God morgen Norge er et flaggskip, og er svært viktig for TV 2. Vi skal satse videre på programmet, og har derfor inngått en avtale som strekker seg over fem år. Ingen andre programmer har en så lang garanti i dagens marked. Mastiff er blant landets aller beste produksjonsselskaper, og vi er trygge på at God morgen Norge vil få et godt hjem der, opplyser nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 i meldinga.

Solbrække opplyser at de mener God morgen Norge vil utvikle seg mer i Mastiff, som allerede er et solid produksjonsmiljø med tydelig redaksjonell satsing.

I Mastiff produseres allerede kjente TV 2-programmer som Åsted Norge, TV 2 hjelper deg, Helsekontrollen, Matkontrollen og God kveld Norge.

- Mastiff har et sterkt redaksjonelt miljø der journalistikk, innholdsproduksjon og utvikling står i sentrum. I tillegg er det spennende at søsterselskapet i Danmark produserer Go´ morgen Danmark. Disse synergiene mener jeg vil bidra til å kunne videreføre og utvikle God morgen Norge sammen med redaksjonen på en positiv måte, opplyser redaksjonssjef Sissel Randsborg i meldinga.

Arbeidet med å vurdere en virksomhetsoverdragelse har pågått siden februar, opplyser ledelsen.

- Dette har vært en lang prosess, med gode diskusjoner med de ansatte, tillitsvalgte og ulike fagmiljøer internt. Når vi nå tar en beslutning så gjøres den på bakgrunn av hva vi tror er det beste for TV 2.

31 TV 2-ansatte følger med virksomhetsoverdragelsen. Det er ingen som mister jobben i forbindelse med overdragelsen. Programmet vil fortsette som før og sendingene vil bli avviklet fra Aker Brygge som nå. ­­

Til toppen