TV 2s kanaler er tilbake på Get
(Foto: Breistein, Emil Weatherhead)

TV 2s kanaler er tilbake på Get

TV 2 og Telia skal fortsette å forhandle videre om en ny langsiktig avtale

Striden mellom Telia og GET er ennå ikke over, men fredag kveld opplyser de to aktørene  i en pressemelding at er kommet til en midlertidig løsning  som gir over én million norske TV-seere tilgang til  TV 2s kanaler igjen.

TV 2s sjefredaktør Olav T. Sandnes. Foto: Foto: Eira Lie Jor

 – TV 2 er glade og lettet over å ha fått den midlertidige avtalen på plass, og at seerne er ute av skvisen. Vi vet at mange har savnet TV 2, skriver sjefredaktør Olav T. Sandnes i  pressemeldingen.

Han legger samtidig til:

– En midlertidig løsning har vært vårt hovedfokus gjennom hele juni. Men det gjenstår fortsatt veldig krevende forhandlinger.

Telia Norge, som eier GET, sier de er lei seg for det konflikten mellom de to aktørene har påført kundene deres.

Administrerende direktør i Telia Norge, Stein-Erik Vellan. Foto: Foto: Telia Norge

– På vegne av våre kunder er vi glade for at TV 2s kanaler nå er tilbake. Vi vil samtidig beklage situasjonen som har vært den siste måneden overfor våre kunder, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge i den samme pressemeldingen.

– Vi har funnet en god midlertidig løsning for begge parter, og vi ser frem til å jobbe sammen for å bli enige om en ny langsiktig avtale så raskt som mulig, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. 

TV 2 og Telia skal nå fortsette å forhandle videre om en ny langsiktig avtale. Avstanden mellom partene har så lang vært stor, men begge parter  er innstilte på konstruktive forhandlinger videre.

Til toppen