TV 2-PROFILER på kanalens høstlansering i Bergen tirsdag.
TV 2-PROFILER på kanalens høstlansering i Bergen tirsdag. (Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix)

Slik blir høsten: Ny moro og gammel kjærlighet for TV 2 i jakten på seerne

Det ble ingen god start mandag - men tirsdag presenterte et offensivt TV 2 resten av høstprogrammet.

  • Endret

Bergen (NTB, Veronica Karlsen): «Jakten på kjærligheten» åpnet med noe skuffende seertall for TV 2 mandag. Så får vi se hvordan det går med alle de andre kjenningene som frir til publikum i TV 2-regi denne høsten.

Konsepter som «Farmen», «Skal vi danse», «Petter Uteligger», dramaserien «Frikjent», «Senkveld», «Tid for hjem» og «Gylne tider» kommer alle tilbake til skjermene denne høsten.

FRIKJENT kommer i ny sesong - med flere hemmeligheter om drapene i Lifjord.
FRIKJENT kommer i ny sesong - med flere hemmeligheter om drapene i Lifjord.

Kjærlighetsjakta startet opp allerede mandag, og bare 356.000 seere benket seg, mot 460.000 seere, som fulgte premieren i fjor.

Året før var det over en halv million som ville oppleve litt bonderomantikk i TV-ruta.

– Jeg er litt skuffet over de første tallene til «Jakten på kjærligheten», men jeg tror seerne trenger tid til å omstille seg etter OL. Jeg tenker at vi får se det an litt, og se hvordan det utvikler seg, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 til Nettavisen om realityserien – som så dagens lys i 2004.

RETT FRA HJERTET - snart på TV 2.
RETT FRA HJERTET - snart på TV 2.

Humorsatsing

TV-menyen byr også på en rekke nykommere, som humorsatsingen «Live på direkten»: Her loves vi en John Brungot som – i fri dressur – ser på ukens mediebilde.

TV 2 tar humor på alvor, og sender ny norsk humor hver dag fra mandag til torsdag. Da vil programmer som «Krisemøte», «Sølvrekka» og «Aktiv på dagtid» gjøre seg gjeldende.

I nysatsingen «Rett fra hjertet» blir det muligheter til å glede andre. Programmet, som skal sendes på søndager, blir ledet av Solveig Kloppen og Samuel Massi.

The Stream - ny musikksuksess for TV 2?
The Stream - ny musikksuksess for TV 2?

Musikk og eiendom

Ingen høst uten TV-sendte musikk-konkurranser: Allerede førstkommende fredag slippes «The Stream» løs: Her vil Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg representere hver sine plateselskaper i jakten på en ny Spotify-suksess.

TV 2 følger også med på eiendomsmarkedet, og med «Budkrigen» får vi følge kjøpere, meglere og selgere tett under budrundene.

– Aldri før har vi kunnet by seerne på så mange TV 2-favoritter på et brett, og vi har store forventninger til flere av de nye programkonseptene, sier Nakken.

Til toppen