Slik blir høsten på TV3 og Viasat-kanalene: Mer drama, «Luksusfellen» og «Charterfeber»

- Vi har valgt å spille ganske «safe» på de etablerte kanalene, så eksperimenterer vi mer på Viafree, sier NENT Norge-sjef Morten Aass.

Torsdag slapp Nordic Entertainmet Group (NENT) sitt høstprogram. I tillegg til «Love Island», som allerede har hatt premiere, og at det kommer både ny sesong og spin-off av «Luksusfellen» - «I lomma på Silje», kommer det også ny sesong av Charterfeber. 

To av profilene som er med er Svein Østvik, som har vært med alle de ni sesongene, og Aurora Gude, som er kjent fra TV3-serien Paradise Hotel. 

- Vi går veldig utenfor komfortsonen vår, sier Gude til Medier24. 

- Jeg skjønner med en gang at nå har Charterfeber fått en ny dimensjon, legger Svein Østvik til. 

 

- Mye spennende

Leder for NENT Group i Norge, Morten  Aas forteller at det finnes mye på programmet i høst som allerede er kjent for seerne. 

- De kan vente seg veldig mye spennende. Vi har en del store satsninger som folk kan glede seg til. Blant annet «Love Island», som vi allerede har lansert, sier han og fortsetter:

- Så kommer det etterhvert på løpende bånd utover høsten. Den store nylanseringen av et kjent og kjært format er at vi kjenner er «Charterfeber», sier han. 

 

- Vi har valgt å spille ganske «safe»

På spørsmål om det ikke er en litt trygg høstlansering, svarer Aass at det strategisk sett har vist seg at det lønner seg å spille trygge og kjente kort. 

- Å spille sikre kort, det er en bra medisin. Vi har valgt å spille ganske «safe» på de etablerte kanalene, så eksperimenterer vi mer på Viafree,  sier Aas. 

Selv gleder han seg mest til håndballmesterskapene og ikke minst gjensynet med Chaterfeber. 

- Jeg gleder meg til gjensynet med «Charterfeber» og tror det blir veldig morsomt, sier han. 

  Foto: Eira Lie Jor

 

 

Satser på håndball

På sportssiden deler de rettighetene til Champions League med TV2, men har samtidig sikret seg rettighetene til håndball både på dame- og herresiden. 

- Når vi nå har sikret oss disse rettighetene, det er enormt for konsernet. Det er det aller viktigste vi gjør gjennom et år, sier håndballkommentator Daniel Høglund til Medier24. 

Han og Kristian Kjelling skal kommentere kampene på TV3 og Viasat. Kjelling mener de får det til på en god måte. 

- Vi prøver å holde en god blanding av entusiame og fag, og føler vi får til en god blanding der, sier Kristian Kjelling, tidligere håndballspiller og nå kommenator på TV3 og Viasat. 

 

Store dramasatsninger

I tillegg til sporten, blir det mer drama å se hos NENT denne høsten. Blant annet kommer det en ny sesong av Aber Bergen. 

Det kommer også  ny dramaserie, basert på krimbøkene til Jørn Lier Horst med Sven Nordin i hovedrollen - «Wisting». 

Sist ut i rekken av dramasatsninger fra konsernet er «Rig45», med blant annet skuespiller Jakob Oftebro med som en av hovedrollene. Serien er satt på en oljeplattform, hvor det etterforskes et mord, ifølge NENT selv. 

Til toppen