– Det er en spesiell tid å starte i ny jobb, men dette er noe jeg virkelig har gledet meg til lenge, sier hun.
– Det er en spesiell tid å starte i ny jobb, men dette er noe jeg virkelig har gledet meg til lenge, sier hun. (Foto: Try)

FOLK

Slutter i Forsvaret: Stine Grøndal Sesseng blir ny rådgiver i Try

– Det er en spesiell tid å starte i ny jobb, men dette er noe jeg virkelig har gledet meg til lenge, sier hun.

Sjef for Forsvarets mediesenter, Stine Grøndal Sesseng, er ansatt som ny seniorrådgiver i TRY Råd, skriver Try i en pressemelding. 

– Det er en spesiell tid å starte i ny jobb, men dette er noe jeg virkelig har gledet meg til lenge. Jeg har gode erfaringer som kunde hos Try Reklame og Apt, og har fra sidelinjen fulgt med på den kompetansen Try Råd har utviklet. Jeg har stor tro på at den varierte kompetansen innen politikk, næringsliv og journalistikk i kombinasjon med teknologi og kreativitet gir gode resultater og muligheter. Og det er dette jeg ser frem til å jobbe videre med i Try Råd, sier Grøndahl Sesseng i meldingen.

Hun har jobbet med kommunikasjon i Forsvaret i 11 år og har vært involvert i flere store hendelser og kriser.

Daglig leder i TRY Råd, Sindre Beyer, er svært fornøyd med denne rekrutteringen. 

– Dette er vi svært glade for.  Sesseng har en solid faglig bakgrunn vi og våre kunder kommer til å ha svært stor nytte av.   Hun har mange kvaliteter, men jeg synes erfaringen hennes fra å ha bygget opp og etablert et eget analysemiljø i Forsvaret er spesielt spennende. Gode og presise analyser er forutsetningen for å legge gode planer og strategier, sier han i meldingen. 

Til toppen