SPORTY REDAKTØR: Gyri Helén Werp.
SPORTY REDAKTØR: Gyri Helén Werp.

Snart kommer KK med et nytt og sporty blad

Tror på framtida, lanserer konkurrent til «iForm» og «ShapeUp».

Ukebladbransjen har de seneste åra merket nye tider, med både inntektssvikt og flere nedleggelser. Blant annet halverte i år kvinnemagasinene Henne og Stella antall utgivelser. Både Aller, Bonnier og Egmont gjennomfører kostnadskutt, og flere har spådd undergang for både utgivere og utgivelser.

Men aktørene i bransjen har ingen planer om å gi seg av den grunn: Snart lanserer Aller et nytt blad til Kvinner & Klær-universet. I april kommer bladet KK Sporty i hyllene.

ghLederbilde8_small
FOTO FredJonny TM STYLING Margrethe Gilboe HÅR/MAKEUP Sissel Fylling ANTREKK: Skinnbukser (Helmut Lang/Høyer). Bluse (By Malene Birger/Høyer). Blazer (See by Chloé/Høyer). TAKK til THE THIEF Hotel Oslo Bilde: FRED JONNY

- KK har en solid posisjon innen livsstil, trening, kropp og helse på alle plattformer: print, digitalt, event og nå innen treningsreiser. Da er det naturlig å ta dette stoffet ut i eget blad, sier Werp videre.

Dermed går Werp og kollegene i konkurranse med blader som Shape Up og iForm, fra konkurrentene Egmont og Bonnier.

Werp varsler både treningstips, kosthold, mote, skjønnhet og motivasjon i det kommende bladet. Og en kjent figur som frontfigur:

- Vi har også fått med oss Vibeke Klemetsen som frontfigur for magasinet. Vibeke er lidenskapelig opptatt av trening, yoga og helse og skal dele sine erfaringer og tips. Hun er også yogainstruktør og programleder for Extra på NRK og har nylig gitt ut kokebok. I tillegg har hun en solid posisjon i sosiale medier - alt dette gjør at hun er midt i blinken for KK Sporty, sier Werp.

- Nå gleder jeg meg til lanseringen i april og til mottakelsen fra leserne, avslutter Gjyri Helén Werp.

Til toppen