Tina Smedberg Harsheim er klar for ny jobb i Snöball.
Tina Smedberg Harsheim er klar for ny jobb i Snöball.

FOLK

Snöball henter fra Starcom: Tina Smedberg Harsheim skal lede videobyrået på kommunikasjon og sosiale medier

Det Aschehoug-eide produksjonsselskapet fortsetter satsingen på content marketing og video.

Snöball fortsetter satsingen på video og content marketing, nå med en forsterknitn fra mediebyråsiden: Tina Smedberg Harsheim kommer fra Starcom og New Work, og skal jobbe som leder for kommunikasjon og sosiale medier i Snöball.

- Tina skal sørge for at historiene Snöball forteller for sine kunder skal få den rekkevidden, effekten og konverteringen de fortjener, og for at alt innhold er målgruppetilpasset, heter det i en melding fra byrået.

- Ved å jobbe i Starcom og New Work har Tina opparbeidet seg mye erfaring med målgrupperettet innholdsproduksjon og sosiale medier. Snöball har stor tro på at vi sammen kan lage engasjerende innhold knyttet til sine kunders kampanjer, skriver byrået. 

Harsheim selv ser fram til den nye jobben, i et selskap som er en del av et tradisjonsrikt forlagskonsern: 

- Det handler om å fortelle de beste historiene, men vel så viktig er det å treffe målgruppen, på rett sted, med riktig innhold og budskap. Aschehoug er en viktig tradisjonsbærer innen historiefortelling-, kultur- og litteraturformidling, og jeg ser virkelig frem til å jobbe i Snöball. Jeg skal bistå i å styrke den digitale kommunikasjonen, kunnskapen internt og Snöballs posisjon i markedet, sier hun. 

Administrerende direktør Tore Meling er også glad for sin nye kollega:

- Vi er klare for å ta leveransen vår et steg videre. Vi ønsker å tilby våre kunder en større helhet. Vi ser at kundene våre stiller høyere krav til respons og dette krever en god publiseringsstrategi. Vi er derfor veldig fornøyd med at Tina har takket ja til jobben. Målet er å få et salgskraftig miljø, som er eksperter på både rekkevidde og innhold, sier han. 

Snöball Film AS omtaler seg som et produksjonsbyrå innen film, «med fokus på digital historiefortelling». Selskapet produserer både reklame, opplæring og informasjonsfilmer, og har i dag 15 ansatte. 

Til toppen