STILLING LEDIG:

Winningtemp søker Account Manager / selger

Er du en sulten selger og klar for en global vekstreise i verdensklasse? Drømmer du om å påvirke verden i en positiv retning? Du kan være personen vi leter etter!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Winningtemp is an AI-powered, intuitive platform that measures and optimize your employee experience to reduce stress, staff turnover, and increase profitability. Our goal is to foster work environments conducive to growth, productivity and team collaboration. Winningtemp’s platform enables leaders to understand their employees’ needs, concerns, and motivation levels. Real results follow. After a year of using Winningtemp, our customers record, on average, a 21% increase in job satisfaction amongst their employees. Our vision is to forever change how people succeed together!

Vi søker selgere til vårt kontor i Oslo! Winningtemp er midt i en nervepirrende internasjonal rakettreise og vi vokser for fullt i Norge. Vi hjelper bedrifter med å måle trivsel hos sine medarbeidere, støtte dem i å oppnå sitt fulle potensiale og dermed skape høy produktivitet basert på data. Vårt bransjeledende AI verktøy måler trivsel gjennom kontinuerlige spørsmålsutsendelser og genererer innsikt samt handlingsforslag til ledere. Dette for å utvikle en organisasjon som driver mer lønnsomt. Nå søker vi etter en Account Manager i Oslo som vil være med å sette Winningtemp på kartet. Er du den vi søker?

I vår salgsavdeling kommer du til å jobbe med et team der alle er optimistiske, ser muligheter og hjelper hverandre til å nå fremgang. Hos oss får du selge et hyggelig produkt som er veldig interessant for selskaper som satser på lederskap, trivsel og engasjement.

Du vil ha en viktig rolle i selskapets vekst i det norske markedet. Du kommer til å være ansiktet utad til våre kunder og ha nær kontakt med viktige beslutningstakere i alle bransjer. Du vil få muligheten til å påvirke og utvikle deg som selger. I denne rollen vil du rapportere direkte til salgssjefen som har vært lenge i selskapet og kjenner godt til produktet. Sammen setter dere opp tydelige mål og ser til at du får ressursene som skal til for å lykkes. Ettersom vi er et relativt nyoppstartet selskap kreves det at du har et stort eget driv og gjerne setter opp din egen agenda for å ta deg nærmere ditt mål.

En Account Manager hos Winningtemp har ansvar for:

  • Nysalg mot potensielle kunder
  • Møtebooking og gjennomføring av produktdemo
  • Gjennomføre fysiske salgsmøter og følge opp rundt prisforslag til interesserte bedrifter
  • Representere Winningtemp i sosiale forum, så vel digitalt som analogt
  • Holde deg oppdatert på konkurrenters tjenester og markedet
  • Legge opp din egen plan og finslipe på salgsteknikkene for å utvikle deg og for å slå din personlige rekord og individuelle salgsbudsjett

Kvalifikasjoner:

  • +3 års erfaring innen nysalg, helst b2b fra en fartsfylt og ambisiøs bransje. F.eks fra et bemannings- eller konsulentselskap
  • Beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
  • Høyere utdanning er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring fra softwareselskap er foretrukket
  • Erfaring i å holde presentasjoner og forhandle med beslutningtakende roller i bedrifter (C-level) er fordelaktig

Salgserfaring er viktig, men vi legger minst like stor vekt på din personlighet og drivkraft.

For å passe inn i denne rollen hos oss behøver du ha stor lidenskap for salg og like å legge opp din egne planer for å nå ditt salgsbudsjett. Du liker å få coaching fra din leder og lufte idéer med kolleger, men ditt daglige arbeid og veien til fremgang liker du å ta ansvar for selv. Du får adrenalin av å close en deal og finner masse motivasjon ved å være med å forme et selskap som er nytt på markedet, på vei mot internasjonal vekst det kommende året. Winningtemps kultur karakteriseres av nysgjerrighet, stolthet og et positivt mindset. Sammen kommer vi til å ta over verden! Om du er like overbevist som oss og vil være med på reisen, send søknad og forklar hvorfor akkurat du en vår nye salgsstjerne.

What's in it for you?

Hos oss tilbys du en ny og spennende rolle der du får være med i en tidlig fase hos et selskap med høye ambisjoner. Det er ingen tvil om at vi er en bedrift på fremmarsj og hos oss kommer du til å kunne vokse som person og som selger. Vi tilbyr en attraktiv provisjonsmodell, mulighet til å lære av noen av de beste selgerne i bransjen samt være med på en thriller av en vesktreise der ALLE i selskapet ønsker å lykkes og å oppnå fremgang. Vi arbeider løpende med morsomme salgskonkurranser og har en positiv feedbackkultur for å oppmuntre hverandre. Utover dette tilbyr vi selvfølgelig treningsbidrag, morsomme get-togethers med de ulike kontorene og mulighet til å gjøre en internasjonal karriere.

Høres dette interessant ut? Send søknaden til oss og du kommer til å merke hvor mange muligheter det finnes i Winningtemp. Vi jobber løpende med utvalg av kandidater til denne rollen. Så om du er interessert finnes det med andre ord ingen grunn til å vente.

Vi ser fram til å motta søknaden din!

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS