Oslo  20160518.
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) m¯ter pressen etter et orienteringsm¯te med representanter for forhandlingspartene til Oslopakke 3 i Samferdselsdepartementet onsdag.
Foto: HÂkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Oslo 20160518. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) m¯ter pressen etter et orienteringsm¯te med representanter for forhandlingspartene til Oslopakke 3 i Samferdselsdepartementet onsdag. Foto: HÂkon Mosvold Larsen / NTB scanpix (Bilde: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix)

Solvik-Olsen garanterer avislevering på lørdag etter konkurs for Kvikkas-leverandør

- Skal gå som normalt, har statsråden forsikret overfor MBL.

  • Endret

Avisleveringen i Sør-Norge vil gå som normalt på lørdag, trass i konkursen i Norpost, garanterer Samferdselsdepartementet

I et møte med Mediebedriftene (MBL) torsdag bekreftet samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) at avisleveringen vil gå som normalt, til tross for at Norpost, som er Kvikkas' underleverandør i Sør-Norge, onsdag begjærte seg konkurs.

– Departementet forsikret oss om at lørdagsavisene vil bli levert på lørdag. Vi tar departementets forsikring til etterretning. Vi har etterspurt dokumentasjon vedrørende Kvikkas' planer og tiltak, men har ikke fått dette, sier Randi S. Øgrey i MBL.

Ifølge Nationen har Norpost levert 47.000 aviser hver lørdag.

Kvikkas vant anbudet om å levere lokalaviser på lørdager i områder uten avisbud, etter at Posten sluttet å levere post på lørdager. Starten på ordningen ble problematisk, men siden skal det ha gått seg til.

 

Til toppen