Erlend Søraas og Hege Bellika Hansen er Schibsted Kyst sine første sommervikarer.
Erlend Søraas og Hege Bellika Hansen er Schibsted Kyst sine første sommervikarer.

Sommervikarene Erlend (23) og Hege (22) danket ut 200 søkere - blir praktikanter hos Schibsted

Hege Bellika Hansen (22) og Erlend Søraas (23) skal de lete etter nye forretningsmodeller og inntektsstrømmer for Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende i sommer.

Hege Bellika Hansen (22) og Erlend Søraas (23) er ansatt som sommerpraktikanter i Schibsted Kyst, opplyser konsernet i en pressemelding. 

– Vi leter hele tiden etter muligheter for å forbedre oss, slik at vi kan levere enda bedre produkter til våre lesere. Til tross for at vi er inne i en spesiell tid, tror vi at det også skaper rom for å tenke nytt. Vi er utrolig glade for å få inn to skarpe, unge mennesker som Hege og Erlend i sommer, sier daglig leder og økonomidirektør i Schibsted Kyst, Mari-Marthe Aamold. 

Hansen studerer statsvitenskap og medievitenskap ved Universitetet i Oslo, og har også jobbet som journalist i studentavisen Universitas. 

– Jeg har blitt mer og mer interessert i nytenking de siste årene, og har et ønske om å jobbe i mediebransjen. Jeg så utlysningen og tenkte at dette var helt perfekt for meg. Jeg regnet med at mange kom til å tenke det samme, så jeg hadde veldig lave forventninger. At Schibsted Kyst har valgt meg føles helt uvirkelig, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Bellika Hansen. 

Søraas går på sin side siste året på Norges Handelshøyskole, og har jobbet som kunderådgiver i Fana Sparebank. 

– Jeg søkte fordi jeg synes problemstillingene mediehusene står overfor er utrolig interessante. Det er avgjørende å finne de gode løsningene, slik at mediebransjen kan fortsette å oppfylle sitt samfunnsoppdrag på en god måte – også i fremtiden. Jeg gleder meg til å lære mer om bransjen, og høste verdifulle erfaringer gjennom å jobbe sammen med alle de dyktige menneskene i Schibsted-konsernet. Jeg er ydmyk med tanke på at jeg har utkonkurrert så mange, og ser frem til en spennende og lærerik sommer, sier Søraas.

Både Hansen og Søraas skal jobbe fra Media City Bergen.

Til toppen