Sondre Rahm (28) går fra Akersgata og til konkurrentene i Aller, der han tiltrer i rollen som videoprodusent og vil være en sentral brikke i konsernets satsing på levende bilder.

Sondre Rahm (28) forlater VGTV. Går til erke­rivalen Aller

TV-direktør Mads A. Andersen kupper nøkkelperson fra sin tidligere arbeidsgiver, med sin «Aller» første ansettelse.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV-direktør Mads A. Andersen i Aller Media rekrutterer fra sine tidligere kolleger i VGTV og henter nå Sondre Rahm (28) fra konkurrenten.

28-åringen skal bli en sentral brikke i konsernets satsing på levende bilder.

- Det har vært fire fantastiske år i VG og Schibsted, men nå er jeg klar for å være med på å bygge opp en annen aktør i det norske web-TV-markedet. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Aller Media, og Mads Andersen er en visjonær person det er umulig ikke å bli engasjert av, sier Rahm. 

Han har de siste årene hatt flere ulike roller i VG-systemet, der han tilbake i 2014 startet karrieren som journalist i VGTV.

De siste to årene har han vært en nøkkelperson i VGs kommersielle avdeling, og har i tillegg til å løfte VGTVs økonomi, vunnet nasjonale og internasjonale priser for annonseløsninger han har utarbeidet for kunder som Burger King og Telia.

Mads A. Andersen selv er fornøyd med rekrutteringen.

- Sondre har en uvanlig kombinasjon av redaksjonell og kommersiell erfaring. Han er like god på begge deler, og videokompetansen hans er på et skyhøyt nivå. Jeg er veldig glad for at han vil være med på laget vårt, sier han.

Powered by Labrador CMS