Stian Thorbjørnsen har gjort karriere som partyartisten «Staysman» - og er nå klar for Gullrekka på NRK.
Stian Thorbjørnsen har gjort karriere som partyartisten «Staysman» - og er nå klar for Gullrekka på NRK. (Foto: NRK)

Ble invitert som deltaker, men endte opp som programleder: Stian «Staysman» Thorbjørnsen inntar Gullrekka på NRK

Skal lede musikkquiz på fredagkveldene, melder NRK. - Det har ennå ikke gått opp for meg, sier Thorbjørnsen i en pressemelding.

I åtte uker får du se Stian «Staysman» Thorbjørnsen lede et musikkquiz-program på NRK. Programmet skal gå fredag kveld, og blir dermed en del av den tradisjonelle «Gullrekka», skriver NRK i en pressemelding. 

Ifølge pressemeldingen fikk han opprinnelig tilbud om å være deltaker, men han solgte seg inn som programleder i programmet som har fått navnet «Ti på topp». 

– Jeg hadde aldri trodd det skulle gå, men de gav meg en sjanse. Det har ennå ikke gått opp for meg at jeg skal bli en del av Gullrekka. Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier han i pressemeldingen.

 

- En likandes kar

– Hvert program tar for seg populærmusikk fra 80-, 90- og 2000-tallet og de ti låtene som dominerte diskoteker, ungdomsklubber og radiolister det året, sier prosjektredaktør i NRK, Aira Planting i pressemeldingen. 

Prosjektredaktør Aira Planting har tro på Thorbjørnsen i programlederrollen, og sier at Thorbjørnsen bidrar med viktig erfaring fra musikkbransjen. 

– Stian har med seg unik erfaring fra musikkbransjen, han er leken, troverdig og oser av glede og overskudd i rollen som programleder. Ikke minst er han en likandes kar som glir rett inn i rollen som quizmaster, og vi er utrolig glade for å få en så fin og talentfull mann til vår nye fredagssatsing, sier hun i pressemeldingen. 

 

 

 

 

 

Til toppen