LARS JOAKIM HANSSEN blir rådgiver i MSLGROUP.
LARS JOAKIM HANSSEN blir rådgiver i MSLGROUP. (Foto: Torbjørn Tandberg)

FOLK

Sylvi Listhaugs politiske rådgiver slutter - og går til PR-bransjen

Lars Joakim Hanssen blir rådgiver i MSLGROUP.

Kommunikasjons- og PR-byrået MSLGROUP melder fredag at de har gjort nok en rekruttering, kort tid etter det to seneste:

Denne gang er det Lars Joakim Hanssen som er ansatt, for å bli seniorrådgiver i avdeling for samfunnskontakt.

Hansen kommer fra jobb som politisk rådgiver for innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug.

Han har også tidligere vært hennes rådgiver i Landbruks- og matdepartementet. Men nå går altså Hansen tilbake til samme bransje som Listhaug kom fra - PR og kommunikasjon.

- MSLGROUP er et spennende selskap med ambisjoner om ytterligere vekst. Etter flere år med rikspolitisk erfaring vil jeg bruke min kompetanse til å bistå næringsaktører med å nå gjennom med sine budskap, sier Hanssen i en melding fra hans nye arbeidsgiver.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver utenfor politikken, og bli en del av et lag med rådgivere som har bred og solid erfaring fra en rekke sektorer, sier Hanssen.

MSLGROUP beskriver Hanssen som en kandidat med solid erfaring fra det politiske landskapet.

- Erfaringen styrker vår politiske bredde og innsikt i politiske prosesser, sier leder for samfunnskommunikasjon i MSLGROUP, Rina Brunsell Harsvik.

Administrerende direktør Kjersti Oppen er også fornøyd med den nye rådgiveren:

– Med Lars Joakim har vi sikret oss en av de mest erfarne politiske rådgiverne fra Regjeringen Solberg, med meget sterk kompetanse innenfor viktige sektorer for oss som landbruk, energi og finans.

- I tillegg har han vært nærmeste rådgiver for en av regjeringens mest eksponerte statsråder med alt det innebærer. Dette er samlet sett svært interessant kompetanse for oss, sier Oppen.

På spørsmål fra Medier24 om når Lars Joakim Hanssen begynner og om han får karantene, svarer direktøren at han vil starte i jobben «så raskt som mulig». Og det kan bli aktuelt med karantenetid:

- Vi vil forholde oss til karanteneutvalgets avgjørelse, så snart dette er klart, sier hun.

Til toppen