Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i 
Bergens nye sjef.
Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i Bergens nye sjef. (FOTO: Michelle Daae / Studentradioen i Bergen)

FOLK

Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er ny ansvarlig redaktør i Studentradioen i Bergen

⎼ Jeg gleder meg enormt til å komme ordentlig i gang med jobben, sier den ferske redaktøren i en kommentar.

Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i Bergen (SRIB) sin nye sjef, skriver radioen i en pressemelding.

⎼ Jeg gleder meg enormt til å komme ordentlig i gang med jobben, sier han i en kommentar.

Han har tidligere jobbet i NRK Hordaland og Radio Metro. Kvamme har journalistikk- og medievitenskaputdanning ved Univrsitetet i Bergen, og har jobbet i SRIB siden 2016.

⎼ Studentradioen i Bergen har gjennom mange år hatt et utrolig inkluderende og inspirerende miljø for ferske journalister. Både redaksjonell kvalitet og sosial trivsel prioriteres like høyt. Å jobbe med å videreutvikle dette miljøet blir et utrolig givende arbeid, sier Kvamme.

SRIB har over 200 frivillige journalister, fotografer, grafikere, teknikere og utviklere, ifølge meldingen. I tillegg ansetter kanalen 1,9 årsverk, fordelt på stillingene til ansvarlig redaktør, daglig leder og teknisk sjef.

⎼ Det er utrolig mange dyktige medarbeidere som produserer innhold av alle slag på frekvensene våre, og nå i starten av et nytt semester begynner arbeidet med å rekruttere inn enda flere, sier Kvamme.

Kanalen startet sine sendinger i 1982, og er dermed byens eldste lokalradio. De sender 24 timer i døgnet året rundt, både på FM, DAB+ og nett, og produserer i tillegg en rekke podkaster.

Til toppen