Denne skjermen møter Canal Digitals kunder på TVNorge og andre kanaler mandag.
Denne skjermen møter Canal Digitals kunder på TVNorge og andre kanaler mandag.

Telenor og Discovery «holder dørene åpne», men har ikke planlagt nye møter for å bli enige

Ingen snarlig løsning i sikte for striden om TVNorge-kanalene på Canal Digital.

Oslo (NTB): Både Canal Digital og TVNorge sier de holder dørene åpne, men ingen har tatt initiativ som kan gi TVNorge og tolv andre kanaler tilbake til Canal-Digital-kundene.

Ved midnatt forsvant kanalpakken til Discovery for kabel- og satellittkunder hos Canal Digital og hos Viasat fordi partene ikke klarte å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler.

– Vår dør er åpen. Vi ønsker å få tilbake disse kanalene så fort som mulig for våre kunder. Men da må altså de amerikanske eierne vise vilje til at de ønsker å få på plass en avtale, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen i Canal Digital til NTB.

Sjef i TVNorge og Discovery Networks, Harald Strømme, bedyrer overfor NTB at også de har en vidåpen dør for nye forhandlinger, men vil ikke selv ta nye initiativ.

– Vi har gjort gjentatte forsøk, redusert våre krav og kommet med nye tilbud. Telenor har ikke flyttet seg ett øre de siste 14 dagene. Det må være to parter for å forhandle. Vi er helt åpne for forslag fra Telenor, men det er ikke avtalt noe forhandlingsmøte mandag, sier Strømme til NTB.

Til toppen