Terje Næsje, tidligere journalist, nå samfunnsredaktør i  Fremover.
Terje Næsje, tidligere journalist, nå samfunnsredaktør i Fremover. (Foto: Fremover / Ann-Kristin Hanssen)

FOLK

Terje Næsje (57) rykker opp og blir ny samfunns­redaktør i Fremover

– Det er et tegn på at Fremover satser på viktige stoffområder, sier Næsje i en pressemelding.

Fremover-journalist Terje Næsje (57) rykker opp, og trer inn i en ny stilling som samfunnsredaktør i Fremover-redaksjonen med umiddelbar virkning, skriver avisa i en pressemelding. 

– Det er et tegn på at Fremover satser på viktige stoffområder. Vi er i en tid der media er under press på finansierings- og inntektssiden, og media måler i dag andre måter for å produsere inntekter, sier Næsje i pressemeldingen og legger til: 

– Derfor er det viktig at vi klart slår ring rundt at denne typen stoff får tilstrekkelig plass i mediehverdagen. Der skal vi være tydelig på at dette er en viktig del av samfunnsoppdraget. 

Næsje har jobbet i Fremover de siste 15 årene, og har fra tidligere blant annet erfaring som redaktør i Ofotens Tidene, skriver de i meldingen. 

Sjefredaktør og administrerende direktør i Fremover, Christian Senning Andersen, gleder seg over at Næsje takket ja til stillingen.

– Terje har kunnskap og kompetanse som jeg ser fram til å dra nytte av i enda større grad, også i den strategiske planleggingen av hvordan Fremover jobber og prioriterer. Det skjer veldig mye spennende i vår region nå og fremover, og som lokalavis har vi et stort ansvar for hvordan vi dekker dette. Det ansvaret tar vi på alvor, og med dette tar vi grep for å best mulig løse det oppdraget vi har som lokalavis for vår region, sier Senning Andersen i meldingen. 

Til toppen