Thomas Furuset fra Morningstar blir innholdsprodusent i DNB Nyheter.
Thomas Furuset fra Morningstar blir innholdsprodusent i DNB Nyheter.

FOLK

Thomas Furuseth (39) ansatt som innholds­produsent hos DNB Nyheter

Kommer fra stillingen som redaktør og ansvarlig for innhold og kommunikasjon i Morningstar.

Etter 14 år i Morningstar bytter Thomas Furuseth (39) beite og blir innholdsprodusent i DNB Nyheter, som er bankens nettsted for innhold om bank, forbrukerøkonomi og finans.

– Med sin store markedsandel syns jeg at DNB har gjort modige valg som jeg på lang sikt tror er riktige. Jeg ønsker derfor å være med på innsiden og bidra med min innsikt og kompetanse. I tillegg gleder jeg meg til å øke min egen kunnskap og kompetanse ved å lære av de mange kunnskapsrike kollegaene som jobber i DNB, sier Thomas Furuseth.

Kari Vartdal Riise, leder for finansredaksjonen i DNB Nyheter. Foto: DNB Nyheter

39-åringen har bakgrunn fra BI med master i finans, og har jobbet mye med datadrevet analyse.

Furuseth tar plass i finansredaksjonen i DNBs mediehus og vil dekke blant annet fond, aksjer, sparing og makro, opplyser DNB.

– DNB er en gullgruve av interessant innsikt og kloke eksperter, og med Thomas på laget skal vi skrive enda flere gode og nyttige saker om sparing og investering. Thomas har en knallsterk kombo av analytisk hode og evne til formidling, og har i en årekke bidratt med god innsikt og kloke kommentarer til finanspressen.  Nå har han takket ja til å bli innholdsprodusent hos oss, og det er vi veldig glade for, sier Kari Vartdal Riise, leder for finansredaksjonen i DNB Nyheter.

Til toppen