Komiker og skuespiller Thomas Giertsen fortsetter som kreativ leder til tross for oppkjøpet.
Komiker og skuespiller Thomas Giertsen fortsetter som kreativ leder til tross for oppkjøpet. (Bilde: Øijord, Thomas Winje)

Thomas Giertsens gründerselskap Feelgood er kjøpt av Monday. Komikeren fortsetter som kreativ leder

Monday Production AS har i dag kjøpt opp majoriteten i produksjonsselskapet Feelgood Scene Film og TV AS.

Feelgood ble grundet av Thomas Giertsen 2004 og i 2010 gikk Sony Music Norway AS inn som majoritetseiere.

Monday kjøper nå aksjemajoriteten fra Sony Music Norway samt andre minoritets eiere, men Thomas Giertsen vil beholde sine aksjer og fortsatt være Kreativ Leder i selskapet, heter det i en pressemelding fra partene.

– Feelgood er et sterkt og etablert selskap med veldig mange av bransjens beste kreatører og gjennomførere. Selvfølgelig gleder jeg meg ekstra mye til å jobbe tett med Thomas igjen som jeg hadde gleden å bli kjent med for over 20 år siden når vi startet den første Mandagsklubben, sier Lasse Hallberg som trer inn som ny Adm Dir i selskapet i pressemeldingen.

Giertsen selv tror at Monday er en riktig majoritetsaksjonær for Feelgood fremover og at deres eierskap vil styrke selskapet.

– Jeg gleder meg til å jobbe med dem og ikke minst til å jobbe med Lasse Hallberg igjen, det er altfor lenge siden sist. Jeg er sikker på at de andre ansatte i Feelgood også vil like å ha han som sjef. Jeg har bedt om at vi tar ned lysekronen i inngangspartiet, så blir dette veldig bra, sier Thomas Giertsen.

Komikeren takker også Sony Music for partnerskapet.

Monday ble stiftet i Danmark i 2008 og har siden den tid utviklet seg til å bli et av Skandinavias største uavhengige produksjonsselskaper med avdelinger i København, Stockholm og Oslo, heter det i meldinga.

Til toppen