Stig Tore Laugen er ansatt som ny konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i TrønderEnergi.
Stig Tore Laugen er ansatt som ny konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar i TrønderEnergi. (Foto: TrønderEnergi)

FOLK

Tidligere DN-journalist Stig Tore Laugen blir ny konserndirektør for kommunikasjon i Trønder­Energi

Laugen blir konserndirektør for kommunikasjon og samfunnsansvar - erstatter Bengt Eidem.

I dag jobber 42-åringen som kommunikasjonsdirektør i BN Bank, men pakker nå baggen og begynner et nytt kapittel i TrønderEnergi, opplyser selskapet i en melding.

- Jeg har vært heldig og fått gjøre veldig mye spennende i min yrkeskarriere, ikke minst i BN Bank. Muligheten som nå dukket opp i Trønderenergi, kunne jeg ikke si nei til. TrønderEnergi har en veldig viktig samfunnsoppgave som energiprodusent og energileverandør. Å få jobbe med grønn energi, verdiskaping, kommunikasjon og samfunnsansvar på den måten jeg nå får, er helt unik, sier Stig Tore Laugen i meldinga.

Laugen har vært i BN Bank siden mars 2015. I åtte år før det var han journalist i Dagens Næringsliv med base Trondheim. Fra 1999 til 2007 var han journalist i VG og NTB, i Oslo, og har også flere års fartstid fra lokalaviser på Innherred. 

- Jeg er meget fornøyd med å få Stig Tore til TrønderEnergi. Han har solid erfaring og en unik kompetanse fra media, kommunikasjon og næringsliv. Jeg er helt sikker på at han har mye å tilføre til både TrønderEnergi og fornybarnæringen, sier konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi.

Han erstatter Bengt Eidem som går inn i ledelsen i det nye strømnettkonsernet som TrønderEnergi, NTE, og KLP nå etablerer i fellesskap.

Laugen tar over som kommunikasjonsdirektør i TrønderEnergi rundt 1. juli.

Til toppen