STIG TORE LAUGEN blir kommunikasjonsdirektør i BN Bank.
STIG TORE LAUGEN blir kommunikasjonsdirektør i BN Bank.

Tidligere journalist Stig Tore Laugen rykker opp og får ny toppjobb i BN Bank

Blir kommunikasjonsdirektør i banken.

Tidligere DN-journalist Stig Tore Laugen (39) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i BN Bank. Det opplyser banken i en melding torsdag.

Laugen går inn i bankens ledergruppe, og får ansvar for all intern og ekstern kommunikasjon, samt samfunnskontakt.

39-åringen har vært informasjonssjef i BN Bank siden mars.

- Laugen har gjort en veldig god jobb i BN Bank i tiden han har vært her, og jeg setter stor pris på at han har sagt ja til å gå inn i rollen som kommunikasjonsdirektør, sier banksjef Gunnar Hovland.

- BN Bank var en av vekstvinnerne i Norge på boliglån i 2015, og kommunikasjon er et veldig viktig område for banken. Vi skal styrke oss ytterligere både på intern- og ekstern-kommunikasjon, sier BN Bank-sjefen videre.

Erfaring fra DN og VG

Laugen var fra april 2008 til mars 2015 økonomireporter / Midt-Norge korrespondent i Dagens Næringsliv.

Han har også mange års erfaring som journalist i VG og NTB, samt som redaktør, redaksjonssjef og journalist i Inderøyningen, Levanger-Avisa og Innherreds Folkeblad og Verdalingen.

- Jeg er stolt og glad over å få denne muligheten, og gleder meg til å ta fatt. Det har skjedd utrolig mye spennende i løpet av det knappe året jeg har vært i BN Bank, og vi har store vekstplaner fremover. Jeg skal jobbe sammen med veldig mange dyktige folk, og er sikker på at vi skal få til mye – og ha det gøy på jobb, sier Stig Tore Laugen i meldingen.

Han er utdannet innen journalistikk og statsvitenskap ved Høgskolen i Oslo, og Universitetet i Oslo, og har mottatt flere priser - blant dem SKUP-prisen i 2013. 39-åringen kommer fra Røra og bor i dag på Frosta med familien.

Til toppen