Lotte Grepp Knutsen
Lotte Grepp Knutsen

FOLK

Tidligere stats­sekretær Lotte Grepp Knutsen blir seniorrådgiver i Apeland

Byrået styrker kompetansen på politikk og utdanning. - Jeg gleder meg til å bli en del av laget og bytte ut Bodø med Bjørvika

Grepp Knutsen (44) er tidligere statssekretær og organisasjonssjef i Arbeiderpartiet og gikk nylig fra jobben som kommunikasjonssjef ved Nord universitet.

Nå blir hun seniorrådgiver i byrået.

– Jeg har fulgt Apeland i mange år. De klarer å kombinere førsteklasses analyse- og strategiarbeid med effektiv gjennomføring av kommunikasjonstiltak, og har spennende kunder innen mange bransjer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og bytte ut Bodø med Bjørvika, sier Lotte Grepp Knutsen i en melding.

44-åringen var under regjeringen Stoltenberg II politisk rådgiver og statssekretær i Barne- og likestillingsdepartementet, statssekretær i Kulturdepartementet, konstituert statssekretær ved Statsministerens kontor og statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet.

Senere var hun organisasjonssjef i Arbeiderpartiet, før hun flyttet til Bodø og begynte ved universitetet.

Hun har også vært kommunikasjonsrådgiver i JKL og politisk rådgiver i Arbeiderpartiets bystyregruppe i Oslo, og har møtt på Stortinget som vararepresentant.

– Lotte har en sjelden kombinasjon av politisk erfaring og kommunikasjonserfaring, og hennes kompetanse vil være nyttig for mange av våre kunder, blant annet innen eiendom, helse og utdanning, sier adm. dir. Ole Christian Apeland i Apeland i meldinga.

Til toppen