Rick Krikham snakker ut i ny dokumentar.
Rick Krikham snakker ut i ny dokumentar. (Foto: TVNorge/Discovery )

«Tiger King»-produsenten snakker han ut i ny TV Norge-dokumentar

Discovery og TV Norge skal vise dokumentaren «Mitt mareritt med Joe Exotic». –  Han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Discoverys Magnus Vatn om produsent Rick Kirkham.

TV-produsenten Rick Krikham står bak suksesserien «Tiger King». I en ny dokumentar på Discovery snakker han ut om tiden han tilbrakte med den eksentriske dyrehageeieren. Dokumentaren har fått navnet «Mitt mareritt med Joe Exotic».

Tiger King ble en snakkis verden over og i denne dokumentaren gir Rick Krikham oss innblikk i tiden han tilbrakte med tigerkongen. Materialet som Kirkham filmet mens han bodde i dyreparken viste seg å overgå all fantasi, og han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge i en pressemelding.

Kirkham har flyttet til Norge, blant annet som følge av konflikten med Joe Exotic. 

«Nå lever han et rolig og tilbaketrukket liv i Bodø sammen med sin norske kone, som også medvirker i dokumentaren. Ifølge Kirkham selv er dette den siste gangen han gir et intervju om hva som egentlig skjedde i perioden han levde i G.W. Zoo», skriver Discovery i meldingen. 

Dokumentaren har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni.

Joe Exotic ble verdenskjent da Netflix publiserte Tiger King. Foto: Netflix
Til toppen