Rick Krikham snakker ut i ny dokumentar.

«Tiger King»-produsenten snakker han ut i ny TV Norge-dokumentar

Discovery og TV Norge skal vise dokumentaren «Mitt mareritt med Joe Exotic». –  Han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Discoverys Magnus Vatn om produsent Rick Kirkham.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV-produsenten Rick Krikham står bak suksesserien «Tiger King». I en ny dokumentar på Discovery snakker han ut om tiden han tilbrakte med den eksentriske dyrehageeieren. Dokumentaren har fått navnet «Mitt mareritt med Joe Exotic».

- Tiger King ble en snakkis verden over og i denne dokumentaren gir Rick Krikham oss innblikk i tiden han tilbrakte med tigerkongen. Materialet som Kirkham filmet mens han bodde i dyreparken viste seg å overgå all fantasi, og han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge i en pressemelding.

Kirkham har flyttet til Norge, blant annet som følge av konflikten med Joe Exotic. 

«Nå lever han et rolig og tilbaketrukket liv i Bodø sammen med sin norske kone, som også medvirker i dokumentaren. Ifølge Kirkham selv er dette den siste gangen han gir et intervju om hva som egentlig skjedde i perioden han levde i G.W. Zoo», skriver Discovery i meldingen. 

Dokumentaren har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni.

Joe Exotic ble verdenskjent da Netflix publiserte Tiger King.
Powered by Labrador CMS