F.v. Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt hos Eviny, Rune Indrøy, Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes.

Warholm inngår ny sponsoravtale

Blir ambassadør og skal være med å bygge merkevaren til Eviny.

Publisert

Fornybar- og teknologiselskapet Eviny og Karsten Warholm er blitt enige om en sponsoravtale som varer ut OL-sesongen 2024.

– Jeg håper jeg kan være et ansikt utad for den generasjonen som må stå i det grønne skiftet, og være med å drive det framover. Vi må sette fart på det grønne skiftet, og jeg kan jo en og annen ting om fart, sier verdensrekordholder Karsten Warholm i en pressemelding torsdag.

Skal sette fart på det grønne skiftet

Han skal han hjelpe Eviny med å bli mer kjent. Konsernet som fram til nyttår het BKK, etter at myndighetene påla kraftselskapene å ha egne navn på strømnettselskapene.

BKK-navnet lever videre på datterselskapet som frakter strømmen hjem til 450,000 vestlendinger. Mens konsernet og de kommersielle satsingene byttet til Eviny.

– Eviny-navnet er naturlig nok helt ukjent for mange. Karsten skal bidra til å gjøre noe med det. Han blir vår ambassadør, og skal hjelpe oss med å sette fart på det grønne skiftet. Karsten blir sentral i merkevarebyggingen, og vi er utrolig stolte over å ha verdens fremste friidrettsutøver på laget, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt hos Eviny, Rune Indrøy.

– Vi har mye til felles

Warholm blir en del av arbeidet med å øke kjennskap til og bygge merkevaren Eviny over hele landet.

– Det er ikke tilfeldig at vi ønsket å få til et samarbeid med Karsten Warholm. Han er en særdeles spennende samarbeidspartner, langt utover det å løpe fenomenalt på 400 meter hekk. Det er en kar med strålende verdier.

Eviny er størst på vannkraft på Vestlandet med 39 kraftverk og har mål om å bli størst på elektrifisering i Norge.

Samtalene mellom Vestlandsselskapet og Warholm startet sist sommer.

– Vi har blitt godt kjent med hverandre. Vi har veldig mye til felles. Jeg gleder meg til å jobbe med Eviny. Et selskap som jeg har fått veldig stor respekt for, sier Warholm.

Ingen av partene ønsker å uttale seg om det økonomiske i avtalen.

Powered by Labrador CMS