Liv Ingrid Liaaen Mellemseter (44) er ansatt som Pluss-redaktør og Bjørn Skomakerstuen (46) er ansatt som debattansvarlig i Nettavisen.
Liv Ingrid Liaaen Mellemseter (44) er ansatt som Pluss-redaktør og Bjørn Skomakerstuen (46) er ansatt som debattansvarlig i Nettavisen.

FOLK

To nyansettelser i Nettavisen: Liv Ingrid Liaaen Mellemseter (44) og Bjørn Skomakerstuen (46)

Nettavisen styrker satsingen på abonnementsinnhold og debatt.

Liv Ingrid Liaaen Mellemseter (44) er ansatt som Pluss-redaktør, etter å ha vært konstituert i stillingen siden mai i år.

Hun har dermed ansvar for Nettavisens abonnementsinnhold, og leder en redaksjon på fire ansatte. Hun var journalist i Nettavisen fra 1997 til 1999, og var deretter redaksjonssjef i nyoppstartede Spray i et knapt år. Hun har etter dette jobbet for Lastminute.com i London, og i tidligere børsnoterte Sharper Image i San Francisco.

– Jeg ble først hentet tilbake til Nettavisen som konsulent for å jobbe med innovasjon, men etter hvert dukket muligheten for å bygge opp Pluss-redaksjonen opp, og da grep jeg sjansen. Det er krevende, men veldig spennende å være tilbake i journalistikken og i Nettavisen igjen, sier Mellemseter.

Bjørn Skomakerstuen (46) er ansatt som debattansvarlig i Nettavisen, hvor han skal samarbeide tett med redaktør Erik Stephansen. Han har journalistisk bakgrunn fra Østhavet (Vardø), Aftenposten, Se og Hør, og VG.

Han jobbet også som nyhetsjournalist, moderator, bloggansvarlig og frontredigerer i Nettavisen fra 2013 til 2016. Han har vikariert i stillingen som debattansvarlig siden i vår.

– Jeg har holdt kontakt med flere i Nettavisen i årene etter at jeg sist jobbet her, og synes det var utrolig kjekt da jeg ble bedt om å komme tilbake for å jobbe med debatt, sier Skomakerstuen.

Til toppen