Tobias Kvalvik Henriksen (23) har fått jobb på TV 2s Tromsø-kontor
(Foto: TV 2 )

FOLK

Tobias Kvalvik Henriksen (23) har fått jobb på TV 2s Tromsø-kontor

– Det blir helt rått å få være med å sette dagsorden fra TV 2s nordligste kontor, forteller Henriksen i en pressemelding.

Tobias Kvalvik Henriksen (23) forlater Nordlys og er ansatt som ny reporter i TV 2, ved deres kontor i Tromsø. Det skriver TV 2 i en pressemelding. 

– Jeg er stolt og ydmyk over at TV 2 har valgt å satse på meg med en så krevende og omfattende stilling, i et så viktig område. Allerede da jeg skrev min første sak som journalist som 15-åring, hadde jeg store ambisjoner om å nå lengst mulig som journalist. Da jeg nå fikk vite at jeg fikk jobben i TV 2 var det en drøm som gikk i oppfyllelse for meg, sier Tobias Kvalvik Henriksen i meldingen og legger til:

 – Lokalkontoret i Tromsø dekker enorme områder, og definitivt noen av de mest spennende stedene Norge har å by på. Det blir helt rått å få være med å sette dagsorden fra TV 2s nordligste kontor, forteller Henriksen.

23-åringen har, i tillegg til Nordlys-erfaringen, bakgrunn fra Folkebladet og en bachelor i journalistikk. 

– I Tobias får vi en ambisiøs, fremoverlent og digitalorientert reporter. Sin unge alder til tross, har han allerede erfaring fra å jobbe ute i felt med levering til ulike plattformer. Den erfaringen får han bruk for som reporter på TV 2s Tromsø-kontor. Han brenner for hurtig publisering og har konkurranseinstinktet på plass,, sier redaksjonssjef i TV 2 Nyhetene, Bjarte R. Trettenes i meldingen. 

Stillingen er en nyopprettet prosjektstilling, og Henriksen er på plass allerede i starten av januar, opplyser de. 

Til toppen