Tommy Fossum er ansatt som ny redaktør i Driva.
Tommy Fossum er ansatt som ny redaktør i Driva.

FOLK

Tommy Fossum er ny redaktør i Driva

Den nye redaktøren mener at lokalavisen har en viktig rolle i samfunnet og ønsker å bidra til at Driva kan fortsette den positive utviklingen.

Fossum har tidligere jobbet som journalist i Dagbladet, Adresseavisen og Tidens Krav.

Han tar over redaktørstolen etter Sigmund Tjelle, skriver avisa Driva. 

- Jeg gleder meg til å starte i jobben. Driva er ei avis som folk har tillit til og som står sterkt i et spennende område. Kommunene Sunndal og Surnadal samarbeider mye i dag, og vil med stor sannsynlighet samarbeide enda mer i framtida. Her vil vi spille en viktig rolle, sier Fossum.

Han mener at lokalavisa har en viktig rolle i lokalsamfunnet, og ønsker å bidra til at Driva kan fortsette den positive utviklingen.

- Driva er ei avis med sterke tradisjoner. Snart fyller avisa 50 år. Det har vært mange fargerike og spennende redaktører i dette mediehuset, sier Fossum som ser muligheter for journalistisk utvikling.

- Vi er glade for at Tommy Fossum har takket ja til denne utfordringen. Fossum er en erfaren pressemann som har klare tanker om hvordan Driva kan utvikles videre. Tommy kjenner lokalmiljøet, og brenner for utvikling på Indre Nordmøre, sier styreleder Ole Bjørner Loe Welde i Driva.

Avtroppende redaktør Sigmund Tjelle har jobbet i Driva i over 30 år. Siden 2010 har han vært ansvarlig redaktør.

- Sigmund har gjort en stor jobb for Driva. I løpet av hans redaktørtid har det vært mange endringer. Sigmund har styrt Driva gjennom dette på en svært god måte, sier styreleder Welde.

Fossum tiltrer i løpet av høsten 2020. Driva er en del av mediehuset Romsdals Budstikke som er eid Polaris Media.

Til toppen