TORE STANGEBYE slutter i Aller Media og Dagbladet.
TORE STANGEBYE slutter i Aller Media og Dagbladet. (Foto: Aller/Dagbladet)

Tore Stangebye (60) slutter i Aller Media og Dagbladet

- Som konsekvens av ny struktur og organisering, heter det i en pressemelding.

- Som en konsekvens av ny struktur og organisering slutter Tore Stangebye i Aller Media-konsernet i Norge, heter det i en pressemelding. 

Tore Stangebye var administrerende direktør i A/S Dagblad-Trykk i perioden 1991 - 1997. Han startet i Berner Gruppen i 2007 som konsernsjef og har også vært administrerende direktør for Dagbladet og DB Medialab.

Han tok over som direktør for en samlet mediedivisjon i Aller Media etter salget av Berner Gruppens medievirksomhet til Aller Media-konsernet.

- Med ny konsernsjef på plass og endringene dette medfører for virksomheten, har det som et ledd i ansettelsen av ny konsernsjef også påvirket organiseringen av toppledelsen, heter det i pressemeldingen. 

- Tore Stangebye har gjort en god jobb og har vært en engasjert og sterk leder i en krevende tid for mediebransjen. Stangeby var en aktiv pådriver i salgsprosessen under Aller Medias oppkjøp av Dagbladet, og har bistått med sin kompetanse på en god måte, sier styreleder i Aller Media-konsernet i Norge, Erik Aller.

- Jeg har stor respekt for den jobben som Tore har gjennomført for Aller konsernet og vil med dette takke for gjennomført innsats, sier konsernsjef Aller Media-konsern, Dag Sørsdahl i en kommentar.

Tore Stangebye fratrer sin stilling med virkning fra 1. september 2015, men vil stå til disposisjon for ny konsernsjef i september og oktober.

Til toppen