Fredrik Ljone Holst, Hanad Ali og Karen Setten
Fredrik Ljone Holst, Hanad Ali og Karen Setten

FOLK

Tre nye NTB-folk reiser til Sydney: Hanad Ali (25), Karen Setten (24) og Fredrik Ljone Holst (42)

- Vi har fått på plass et meget godt team som er klare til å ta fatt i Sydney i løpet av høsten, sier NTBs nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes.

NTB sender tre nye personer til nattevaktjobber i Sydney, skriver nyhetsredaktøren i en melding til Medier24. Siden 2015 har NTBs nattevakter sittet i Sydney. 

-Vi har fått på plass et meget godt team som er klare til å ta fatt i Sydney i løpet av høsten. Alle er godt kjent med det som er NTBs kjerneoppgave, nemlig løpende nyhetsoppdatering. Med dette laget får vi en blanding av lang erfaring og ferske krefter, sier NTBs nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes i en melding til Medier24. 

 

Henter internt og fra Dagbladet

De tre nye ansiktene på NTBs Sydney-kontor er: 

Fredrik Ljone Holst (42). Holst har jobbet i NTB siden 2008, og har allerede en periode i Sydney bak seg. 

Hanad Ali (25). Jobber i dag som tilkallingsvikar i NTB, noe han har gjort siden 2017. Han går masterstudiet i journalsitikk på OsloMet.

Karen Setten (24). Hun kommer fra Dagbladet, og har også erfaring fra blant annet Trønder-Avisa og Khrono.  

I tillegg er Mette Estep allerede på plass i Sydney, og skal lede Sydney-kontoret. Hun har jobbet i NTB siden 2007. 

 

- Gleder meg utrolig mye

Karen Setten er den eneste av de tre nye som ikke har erfaring fra NTB tidligere. Hun gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. 

- Jeg gleder meg utrolig mye til å starte i NTB og flytte til Sydney. Jeg velger å se på dette som en sjanse jeg bare få én gang i livet, så denne muligheten må jeg bare ta. Jeg var aldri i tvil da jeg fikk telefon fra Kristin Aanensen. Dette er etter min mening en av Norges mest spennende journaliststillinger, sier Setten til Medier24. 

Hun synes det er trist å forlate kollegaene i Dagbladet, og forteller at hun kommer til å savne dem. 

- Det blir trist å slutte Dagbladet. Jeg har utviklet meg noe enormt siden jeg startet mai 2016 og har fått tillit som jeg trolig ikke hadde fått i en annen redaksjon både som nattevakt, vaktsjefvikar og som journalist. Jeg kommer til å savne det gode arbeidsmiljøet og de utrolig hyggelige kollegene.

Til toppen