Anette Beckhaug (26) Stian With (24) og Krisoffer Solberg (28) har fått jobb i Dagbladet.

Kristoffer (28), Anette (26) og Stian (24) fast ansatt i Dagbladet

Publisert Sist oppdatert

Kristoffer Solberg (28), Anette Beckhaug (26) og Stian With (24) har alle takket ja til fast stilling, og blir dermed en del av Dagbladets stadig voksende nyhetslag.

- Dette er en fantastisk dag for Dagbladet! Og det vil også komme leserne til gode at vi nå forsterker med tre reportere, sier nyhetsleder Thomas Sæbø.

Kristoffer Solberg (28) kommer til Dagbladet fra VG. Der har han vist seg som en meget kompetent breaking-news journalist. Kristoffer har tidligere vært i Dagsavisen og har bachelor i statsvitenskap og idéhistorie fra Universitet i Oslo.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Dagbladets breaking news-satsing! Det virker som en god gjeng som kontinuerlig er ute etter å vinne nyhetskampen, og som har blitt mer og mer relevant de siste årene. Jeg skal ta med meg det beste jeg har lært fra VG - og håper at jeg kan bidra til den rivende utviklingen Dagbladet har hatt de siste årene, sier Kristoffer Solberg.

Anette Beckhaug (26) har jobbet i Dagbladet siden 2020. Først på nyhetsavdelingen og så 10 måneder som nattevakt.

– Dette er utrolig stas, og jeg er veldig takknemlig for at Dagbladet har tro på meg. Breaking news er vanvittig gøy, og jeg gleder meg stort til å bidra til at Dagbladet vinner nyhetskampen hver eneste dag. Også blir det selvfølgelig ekstra gøy å få henge med de flinke kollegaene mine i dagslys!, sier Anette Beckhaug som har en mastergrad i journalistikk fra UiO.

Stian With (24) blir fast ansatt på nyhetsavdelingens Stories-avdeling der han har vært vikar siste året.

– Det er selvfølgelig stor stas å kunne kalle seg fast ansatt i Dagbladet. Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg nå får muligheten til å fortsette å utvikle meg som journalist, og samtidig være en del av journalistikkens Champions League. Forhåpentligvis kan jeg også være med på å bidra til at vi slår nye rekorder, og at Frode Hansen kan investere i flere gullpiler og mer Dagbladet-merch. sier Stian With.

Powered by Labrador CMS