Trine Urstad (32) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Vestby Avis. Hun er i dag journalist i Moss Avis
Trine Urstad (32) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Vestby Avis. Hun er i dag journalist i Moss Avis (Foto: Amedia)

FOLK

Trine Urstad (32) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Vestby Avis

Forlater jobben som journalist i Moss Avis.

Det opplyser Amedia i en melding tirsdag morgen.

– Jeg ser veldig fram til det som blir en personlig utfordring for meg, i en kommune jeg kjenner en del til gjennom jobben min i Moss Avis. Målet er å levere saker som engasjerer og få det til å bli en nødvendighet å bruke Vestby Avis for å holde seg oppdatert på det som skjer i Vestby kommune, forteller Trine Urstad i en melding. 

Vestby Avis kommer ut én gang i uka på papir, men nettavisa oppdateres kontinuerlig. Urstad har jobbet mange år på nettdesken i Moss Avis.

– Det er en liten, men dyktig stab i Vestby Avis og heldigvis får jeg fortsette å være journalist, i tillegg til å være redaktør. Det hadde vært rart å skulle slutte helt som journalist, smiler 32-åringen fra Rygge. 

– Trine har gått en god skole i Moss Avis. Sammen med dyktige medarbeidere i Vestby Avis er jeg sikker på at hun skal kunne lede avisen til nye rekorder utover høsten, sier styreleder i Vestby Avis, Petter Saugstad.

Til toppen