Silje og Kasper
Silje og Kasper (Foto: TV 2 / privat)

FOLK

TV 2 ansetter to nye reportere: Silje Krosby (26) og Kasper Frøjd (23)

– De er begge do-ere, gode på breaking news og gjort viktige og prioriterte stoffområder til sine, sier redaksjonssjef Sveinung Habbestad i en melding til Medier24.

Silje Krosby (26) og Kasper Frøjd (23) er fast ansatt som reportere fra 1. januar neste år, skriver TV 2 i en melding til Medier24. 

– Jeg er svært glad for at Silje og Kasper har takket ja. De har begge på relativt kort tid blitt svært sentrale spillere i vikariater på TV2.no-desken. De er begge do-ere, gode på breaking news og gjort viktige og prioriterte stoffområder til sine, sier redaksjonssjef Sveinung Habbestad i meldingen. 

Krosby har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og skal blant annet jobbe med helse og utenriks. 

– Jeg er utrolig glad for at jeg får tilliten og muligheten til å utvikle meg videre i og med TV 2. Ikke alle kan skryte av at de har en arbeidsplass hvor man driver hverandre opp og frem og ikke minst hvor man har det gøy på jobb - hver eneste dag. Nå gleder jeg meg bare til veien videre, sier Silje Lunde Krosby i meldingen. 

Frøjd har utdanning fra Høgskulen i Volda og skal ifølge meldingen blant annet jobbe med forbrukerjournalistikk. 

– Jeg er svært lykkelig over å kunne takke ja til fast stilling som reporter på TV2.no. Helt fra jeg begynte som praktikant har jeg hatt det utrolig fint i TV 2, og ingenting gjør meg mer glad enn muligheten til å fortsette å jobbe videre med viktig og engasjerende journalistikk sammen med denne redaksjonen. TV2.no er virkelig i god utvikling, og jeg gleder meg til å være med på å gjøre TV2.no og Nyhetskanalen til de stedene folk først oppsøker for nyheter, sier Kasper Frøjd i meldingen. 

Til toppen