TV 2.
TV 2. (Foto: Breistein, Emil Weatherhead)

TV 2 inngår strategisk samarbeid med Nordisk Film

Et langsiktig samarbeid mellom Nordisk Film og TV 2 skal styrke tilbudet av norsk og nordisk innhold, skriver TV 2 i en pressemelding.

– Dette er den største styrkningen av TV 2s innholdsportefølje på lang tid. Med alle topptitlene fra Nordisk Film og et bredt filmtilbud med Nordisk Film+, vil TV 2 bli et naturlig førstevalg for de som ønsker norsk og internasjonal kvalitetsfilm, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i pressemeldingen.

Fra desember blir norske og internasjonale filmer tilgjengelig for TV 2 Sumo-kunder, som følger av samarbeidet. I tillegg presenterer kanalen en ny barnesatsning med navnet «Oiii», med egenproduserte norske serier.

– Norsk film fortjener en stor, norsk aktør. Med denne avtalen gjør TV 2 nettopp en stor og viktig satsing på norsk film. Vi er samtidig stolte over også å kunne presentere «Oiii», med timevis av høykvalitets, originalt barneinnhold. Vår ambisjon er å være den ledende distribusjonspartneren innen film og tv-drama i hele Norden, sier Morten Christoffersen, som er sjef for Nordisk Film Distribusjon i Norge i pressemeldingen.

Til toppen