Jakob Oftebro, Morten Ramm, Laila Goody, Mariann Hole, Iben Akerlie og Mattis Herman Nyquist er alle aktuelle i Hæsjtægg, en ny humorserie på TV 2.
Jakob Oftebro, Morten Ramm, Laila Goody, Mariann Hole, Iben Akerlie og Mattis Herman Nyquist er alle aktuelle i Hæsjtægg, en ny humorserie på TV 2. (Foto: TV 2)

TV 2 med tulle-versjon av Bloggerne: Møt foredragsholder Hans Åke og Vixen-drømmer Tina Yvonne

Mange kjente fjes når humordramaserien «Hæsjtægg» kommer på skjermen.

Jakob Oftebro, Morten Ramm, Laila Goody, Mariann Hole, Iben Akerlie og Mattis Herman Nyquist er alle aktuelle når humordramaserien «Hæsjtægg» har premiere på TV 2 15. september.

- Hæsjtægg er ren humor og satire, og i serien følger vi på liksomdokumentarisk vis seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres.

- Samboere, barn, foreldre og selvrespekt havner alle i bloggenes skygge, og ikke minst får seeren et innblikk i at det som publiseres på sosiale medier er ganske langt fra virkeligheten, forteller dramasjef i TV 2, Christopher Haug i en pressemelding.

Jakob Oftebro, kjent fra blant annet «Kon-Tiki», «Broen» og «1864» spiller Bård - en fyr som har sagt opp jobben og flyttet ut i naturen, og som nå ønsker å blogge om opplevelsen.

- Det var utrolig morsomt å jobbe med dette. Jeg kjenner jo ikke bloggverdenen i det hele tatt, så det var fascinerende å få et innblikk i den. De som blogger har en veldig spesiell arbeidsplass, sier Oftebro i meldingen.

Morten Ramm, kjent fra en rekke humorsatsinger på TV 2, spiller Hans Åke - en tidligere telefonselger som nå blogger om motivasjon.

- Hans Åke prøver å hjelpe andre, men egentlig er det han som trenger hjelp. Han er taperen som skal redde andres liv, forteller Ramm.

I serien drar Hans-Åke rundt og holder foredrag, både til jobbsøkende hos NAV og hos fotball-lag.

- Vi freestylet veldig mye under «foredragene» og jeg har vel funnet ut at jeg har et talent som movitasjonsforedragsholder, sier Ramm.

- Endelig fikk jeg sluppet ut bloggeren i meg, ler Mariann Hole.

Hun jobber ved Nationaltheateret, men er kanskje mest kjent for sin rolle i «Halvbroren». Hole spiller Tina Yvonne - en ambisiøs livstilsblogger fra Sarpsborg som har et mål i livet; å komme på Vixen Blogawards.

I programomtalen fra TV 2 kan vi videre lese om deltakerne:

Mattis Herman Nyquist er til daglig skuespiller ved Nationaltheateret. I Hæsjtægg spiller han Robert - en moralistisk pappablogger som er i pappaperm med datteren Vilhild. Han blogger om det å være far og hvordan være en god forelder.

Laila Goody fikk I 2013 Amanda for beste kvinnelige skuespiller for “Som du ser meg”, og jobber nå på Nationaltheateret. Hun spiller Mai - en frenetisk husmor med en matblogg som er på vei nedover.

Iben Akerlie, kjent fra filmer som «Dryads» og «Victoria» spiller Thale - en 17 år gammel blogger som tjener fett av å lage tutorialsvideoer om masse rare tips om ingenting. Foreldrene tror hun har en dyrevernsblogg.

Til toppen