Stian Blipp er ny programleder på talkshow fra Bergen.
Stian Blipp er ny programleder på talkshow fra Bergen. (Bilde: ANTI/Fred Jonny / Handout)

TV 2 slår på stortromma: Nå er Stian Blipp klar med nytt talkshow fra Bergen

– Når jeg først klinker til med et stort talkshow, så er det utrolig deilig å få gjøre det på hjemmebane, sier Blipp.

TV 2 lanserer et nytt talkshow som skal kjøres fra Bergen med programleder Stian Blipp i spissen. Allerede 9. mars har «Stian Blipp Show» premiere, opplyser kanalen i en pressemelding.

– Når jeg først klinker til med et stort talkshow, så er det utrolig deilig å få gjøre det på hjemmebane, opplyser Blipp i meldinga.

SKAM-gjest

Kanalen skriver at Blipp får besøk av både kjente gjester og mennesker med ekstraordinære historier.

– Atle Antonsen er hovedgjest i første program og SKAM-stjernen Thomas Hayes kommer. Samtidig som vi skal huse kjent og kjære ansikt i hvert program, så ønsker vi også å gi et scenelys til nye spennende mennesker som folk kanskje ikke har fått øyenen opp for enda. Det være seg menn og kvinner med unike historier, inspirerende vesen eller en viktig rolle som ikke får så mye heder som vedkommende fortjener, sier Blipp.

Til premieren har han invitert Grandma-DJ, en dame på 76 år som satser på en karriere i Norge som DJ. 

Programlederen lover et lekent og uforutsigbart talkshow der humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum står sentralt.

– Når det gjelder som verst er det betryggende å vite at man har hjemmepublikum i salen og at folk vil deg vel. Avgjørelsen om å ha showet i Bergen var veldig viktig for meg siden jeg har ekstremt lyst å gi noe tilbake til byen som har formet meg. Jeg er bergenser på min hals, og skal gjøre alt i min makt for at det blir et show vi er stolte av å ha i byen.

Vitaminpille

Programdirektør Alice Sommer i TV 2 skriver i pressemeldingen at de er fornøyde med å få Stian Blipp tilbake på kanalen.

– Vi kommer ikke på noe sted i Norge hvor folk er mer entusiastisk enn i Bergen. Det føles ekstra gøy å lage tv fra Stians hjemby. Vi tror og håper at den energien Bergen kan gi programmet, vil gi talkshowet det lille ekstra. Stian kommer tett på både sine gjester og sitt publikum, og med Stians optimisme og nysgjerrighet vil torsdagskveldene bli både lysere og gøyere. Vi gleder oss til tv-vårens viktigste vitaminpille, sier programredaktør Alice Sommer i TV 2. 

Til toppen