Se trailer!

TV 2 vil avsløre «de nakne sannhetene» i et forhold - setter løgndetektor på både ektepar og eks-kjærester

- 40 par får sjansen til å ha den ærligste samtalen noensinne, sier kanalen om den helt nye serien.

«Den nakne sannhet» er en helt ny tv-serie der 40 par får sjansen til å ha den ærligste samtalen noensinne, melder TV 2 fredag. 

- Ved hjelp av programleder og sannhetsekspert Vidar Hansen og en løgndetektor – vil de få de ærlige svarene de søker, heter det i pressemeldingen. Programmet får premiere mandag 15. januar på TV 2 Livsstil.

Programleder og «løgnekspert» Vidar Hansen. Foto: TV 2

I «Den nakne sannhet» møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og noen i helt nye forhold for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt.

- I hvert program møter vi to par, der deltagerne får stille hverandre 20 spørsmål hver. Noen spørsmål er unike for akkurat det paret, mens andre dekker det som par vanligvis trenger svar på, skriver TV 2.

I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Programleder Vidar Hansen, som også omtales som «sannhetsekspert», leder samtalen mellom parene og stopper opp hvis han avdekker usannheter.

- Målet med samtalen er å få bekreftelser, skape ro eller å få en avslutning på forholdet for parene, heter det. 

 

Vil «snakke ut om fortiden»

- Den første uken treffer vi blant andre Haakon og Kristianne som ønsker å snakke ut om fortiden, Victoria som ønsker å spørre Erik om hennes sykdom er en byrde, Malin og Martin om hvor sterk kjærligheten er og om de tåler et avstandsforhold, Lene som trenger å rense luften i forhold til Dag-Are som er polyamorøs, og Markus som ønsker sannheten fra Henriette om en helt spesiell og vanskelig hendelse, heter det om programmet. 

Programleder Vidar Hansen er tidligere politietterforsker og spesialist på kroppsspråk. Løgndetektortestene gjennomføres av Ørjan Hesjedal, som ifølge TV 2 er Nordens fremste ekspert på løgndetektortesting.

- Sannheten sitter i minnene våre, mens en løgn er noe man skaper i fantasien. Hjernen jobber hardere for å skape en løgn, enn for å fortelle sannheten – og det er det vi måler i en løgndetektortest, sier Hansen.

- Jeg skal sørge for at parene får den ærligste samtalen de noen gang har hatt, legger han til. 

Til toppen