Deltakerne i Ex on the Beach Norge, sesong 2: Richard Liedholm, Johanne Aasgaard, Ulrik Giske, Siv Meyer, Henrik Grønvik, Therese Pedersen, Andreas Østerøy og Victoria Øren Hammer.
Deltakerne i Ex on the Beach Norge, sesong 2: Richard Liedholm, Johanne Aasgaard, Ulrik Giske, Siv Meyer, Henrik Grønvik, Therese Pedersen, Andreas Østerøy og Victoria Øren Hammer. (Toke Mathias Riskjær)

TV Norge utvider «Ex on the Beach»-universet - nå kommer serien «Ex and the City»

Lanserer også videopodkast etter hver episode, skriver Dplay i en pressemelding.

Seermagneten «Ex on the Beach» er tilbake, og TV Norge og Dplay feirer tirsdagens premiere med å slippe en rykende fersk nyhet:  

«Etter hver episode i høst får deltakerne snakke ut med Hasse Hope om kjærlighet, krangler, sex og drama i en vodcast, som blir tilgjengelig både på Dplay, YouTube, og som en egen podcast», skriver de i en pressemelding. 

I tillegg får utvalgte deltakere fra både sesong 1 og sesong 2 kameraer på slep. Det skal resultere i reality-serien Ex and the City, som får premiere i høst. Serien følger deltakerne og deres liv i byen etter at de har forlatt paradisøya og dramaet i Ex on the Beach. 

– Ingen hadde forventet den formidable suksessen som første sesong av «Ex on the Beach Norge» ble, ei heller engasjementet serien skapte. Men vi hadde en klar målsetting om å nå en yngre målgruppe, og det klarte Dplay med denne serien. Vi har jobbet hardt for å matche den fantastiske casten vi hadde i første sesong, og jeg kan love at det går hett for seg på Mauritius også i år, sier Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery Norway i en pressemelding. 

Landsverk gleder seg voldsomt til årets sesong, hvor man blant annet har med seriens første homofile deltaker. 

– Jeg tror sjelden vi har hatt deltakere på skjermen som har gått mer «all in» enn denne sesongens deltakere. Vi har, for første gang i Skandinavia, med oss en homofil deltaker. Vi har også tatt med oss en jurist, en brannmann og to brødre til Afrika. Det er med skrekkblandet fryd jeg ser frem til å se hva de finner på i villaen, sier Landsverk i meldingen. 

Til toppen