TV-profilen Erik Follestad melder overgang til Discovery

Nøyaktig hva han skal lage for Dplay og TVNorge er ennå ikke helt bestemt.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder Discovery og TVNorge i en pressemelding torsdag.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene i Discovery. Vi er bare i planleggingsfasen på hvilket program det blir, men mulighetene for å innkassere min første Gullrute er absolutt til stede litt frem i tid. Jeg har spilt mye golf med Jon Almaas i sommer og han har gitt meg oppskriften. Jeg håper også at OL blir avholdt som planlagt og at jeg får muligheten til å bidra i sendingene fra både Tokyo og Beijing, sier Erik Follestad i meldinga.

Han har tidligere vært med i TVNorge-universet via 4-stjerners middag, og var også med i vårens runde med 71° nord – Norges tøffeste kjendis.

– Vi her i Discovery ble, som resten av Norges befolkning, veldig glad i «Folle» underveis i 71° nord – Norges tøffeste kjendis. Han er en svært likandes kar, og han kan gjøre god nytte for seg både innen underholdning og sport. Han blir også en viktig brikke i vekststrategien vår for Dplay, så dette er en kjempesignering for oss. Nå gleder vi oss til å sette oss ned sammen med Erik for å finne ut hva som blir hans første jobb på Dplay og TVNorge, sier Magnus Vatn i meldinga.

Erik Follestad vil fortsette i sin rolle hos Spårtsklubben i VGTV. I tillegg til jobben hos VGTV har Follestad vært tilknyttet TV 2, blant annet som ishockeyekspert.

Powered by Labrador CMS