Edd China og Kenneth Gran skal lage innhold og produksjoner sammen.
Edd China og Kenneth Gran skal lage innhold og produksjoner sammen. (Bilde: Kenneth Gran)

FOLK

TV-veteran Kenneth Gran starter nytt selskap - med «Wheeler Dealer»-stjernen Edd China på laget

Skal lage innhold for både nett, mobil og TV.

Kenneth Gran har mangeårig bakgrunn fra TV 2, og ble for noen år siden med Nils Ketil Andresen over til Nordic Screens. Der har han vært ansvarlig for sponsor og event siden starten i 2014.

Gran kommer fortsatt til å være tilknyttet selskapet på prosjektbasis, men satser nå friskt på egne bein - når han etablerer selskapet Rentarage AS sammen med den britiske tv-stjernen Edd China.

China er nok mest kjent som mekanikeren fra Discovery-suksessen «Wheeler Dealers», et av verdens mest suksessrike tv-programmer.

Og da han for noen måneder siden valgte å slutte i programmet etter 13 år, åpnet det for en gammel drøm hos Kenneth Gran som endelig kunne realiseres, skriver han om selskapet: 

- Jeg kjenner Edd godt fra tidligere, og nå var plutselig muligheten der til å starte opp noe jeg har drømt om i mange år. Sammen skal vi utvikle forskjellige typer idéer, og lage løsninger og innhold med utgangspunkt i Edds kvalifikasjoner som mekaniker og industridesigner.

- Innholdet kommer til å bli tilgjengelig på plattformer for mobil, web og planene inkluderer også et TV-konsept, forteller Gran.

 

PS: Se denne filmen, hvor Edd China tar farvel med «Wheeler Dealers»: 

 

Til toppen