Jeppe Grøttland forlater Gjensidige og går til Renate Straume og Varig.

Content marketing sjefen i Gjensidige går til Varig

– Vemodig å forlate den flotte gjengen.

Publisert

– Muligheten til å komme inn tidlig på det som har alle utsikter for å være et nytt norsk teknologieventyr var en jeg måtte gripe. Med solide investorer som Norselab i ryggen bør forutsetningene være gode for å spre og videreutvikle en teknologi som virkelig kan gjøre en forskjell i verden, sier Jeppe Grøttland i en pressemelding.

– Løfter til nye høyder

Grøttland hentes fra Gjensidige for å være det norske vekstselskapets Varigs nye direktør for merkevare, kommunikasjon og markedsføring.

Grøttland kommer fra stillingen som content marketing-sjef i Gjensidige, hvor han i senere år har bygd opp og ledet forsikringskonsernets mediesatsing Godt forberedt.

– Det er vemodig å forlate den flotte gjengen og den spennende utviklingen rundt Godt forberedt-universet. Nå gleder jeg meg til å følge det redaksjonelle arbeidet deres fra utsiden, og se hvordan de flinke folka løfter dette til nye høyder, sier Grøttland i pressemeldingen.

PR-erfaring

Før han fikk konsernansvaret for content marketing, arbeidet Grøttland som senior prosjektleder på flere av Gjensidiges større markedskampanjer, som Hold Fokus, Kundeutbytte, og 200-årsmarkeringen i 2016.

Han har tidligere arbeidet for PR-byrået Burson-Marsteller i Oslo og London (2010-2015), og Radio 1 (2005-2009), og har en mastergrad i journalistikk fra RMIT og bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra ESADE i Barcelona og BI i Oslo.

Powered by Labrador CMS