Sjefredaktør Ulf "Uffe" Andre Andersen i Se og Hør
Sjefredaktør Ulf "Uffe" Andre Andersen i Se og Hør (Bilde: Gard L. Michalsen / Faksimile)

Uffa meg - her har ikke Se og Hør dekning for tittelen: Sjefredaktør legger seg flat etter romantisk Farmen-tabbe

– Vi har på vår egen nettside allerede beklaget ordvalget på førstesiden, forteller Se og Hør-redaktør Ulf Andre Andersen.

I helga vant Halvor Sveen TV 2s Farmen - til full jubel. Men der festen var lys, var det kanskje litt mørkere dagen derpå.

I morges våknet nemlig Farmen-vinneren til seg selv på forsiden av Se og Hør med tittelen «Mamma finner kjæreste til meg» - med bildet av Sveen og hans mor.

Halvor Sveen vant Farmen på TV 2. Foto: Espen Solli / TV2 / NTB scanpix.
Halvor Sveen vant Farmen på TV 2. Foto: Espen Solli / TV2 / NTB scanpix. Bilde: Espen Solli / TV2

Problemet er bare at det ikke stemmer. Det er heller ikke noe i selve saken som underbygger det å ha en slik overskrift, skriver VG.

Avisen har snakket med Sveen selv, som kommenterer oppslaget slik:

– Ekstremt klønete. Det er vel en eller annen på desken som ikke kan lese, men ville ha en passende overskrift, sier han til VG.

Ifølge Farmen-kjendisen ble han oppmerksom på tabben på mandag kveld, men da var allerede ukens Se og Hør i trykken. Siden den gang har han hatt «noen heftige samtaler» med ukebladet, er han sitert på.

Se og Hør har på sin side gått ut og beklaget det hele. På sine nettsider skriver de:

Se og Hør skriver i tirsdagens blad at Farmen-vinner Halvor Sveen får hjelp av mamma Gunnvei til å finne seg kjæreste. Det medfører ikke riktighet. Halvor har funnet kjærligheten helt på egenhånd – uten hjelp av mamma. Se og Hør beklager og ønsker lykke til med kjærligheten.

Til VG understreker redaktør Ulf Andre Andersen i Se og Hør beklagelsen.

– Vi har på vår egen nettside allerede beklaget ordvalget på førstesiden. Og vi har også vært i kontakt med Halvor om saken.

Til toppen