Kathinka Wang, Tale Gjøvik, Johanna Holt Kleive, Anna Aarseth, Serina Rasmussen, Lillann Iversen, Sara Magnusson, Niklas Øymo
Kathinka Wang, Tale Gjøvik, Johanna Holt Kleive, Anna Aarseth, Serina Rasmussen, Lillann Iversen, Sara Magnusson, Niklas Øymo (Foto: Venture Factory)

FOLK

Venture Factory satser på media og ansetter fem kommersielle talenter fast

Niklas Øymo (28), Serina Rasmussen (23), Kathinka Wang (24), Johanna Holt Kleive (25) og Sara Charlotte Magnusson (17) til ny satsing.

Venture Factory satser på media og har denne høsten rullet ut to nysatsninger; nettavisen Talent Media og et samarbeid med Camilla Pihl.

Fra før eier Venture Factory nettavisene Filter Nyheter og Filter Film og TV og 20 prosent av Radio Metro.

Daglig leder i Venture Factory Media, Tale Gjøvik, styrker nå det kommersielle teamet som jobber på tvers av de ulike publikasjonene, opplyser de i en melding.

– Vi har et sentralt team som jobber med salg, distribusjon og kommersiell innholdsproduksjon som vi nå styrker med fem supertalenter, sier Gjøvik.

 

Her er de fem

  • Niklas Øymo (28) er utdannet journalist og har bakgrunn som journalist fra lokalaviser som Telen og Laagendalsposten, og har jobbet som sosiale reporter for Egmont-satsningen Superlike.no. Øymo har jobbet i Venture Factory i litt over to år som performance markedsfører og innholdsprodusent. Han trer nå inn i den nye stillingen som Head of Distribution i Venture Factory Media.

  • Serina Rasmussen (23) har en bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra BI. Hun startet sin karriere i Venture Factory-systemet for ett år siden som performance markedsfører. Rasmussen skal nå jobbe med distribusjon på tvers av de ulike mediesatsningene på huset.

  • Kathinka Wang (24) er utdannet medieviter og prosjektleder. Hun startet som ungdomsjournalist i Halden Arbeiderblad, men gikk deretter over til studentradioen Radio Nova. Etter endt utdanning jobbet hun et halvt år som assisterende produsent i NRK P3, frivillig som PR-ansvarlig for Oslo Pride og som kommunikasjonsansvarlig for Chateau Neuf. Wang trer nå inn som innholdsprodusent i Venture Factory Media.

  • Johanna Holt Kleive (25) er utdannet tekstforfatter fra Westerdals Oslo ACT, i tillegg til å ha en bachelorgrad i litteraturvitenskap. Hun har gjort seg bemerket som kronikør, og er fast spaltist hos Klassekampen. Hun er også redaktør i tidsskriftet Argument. Kleive trer inn som innholdsprodusent  i Venture Factory Media. 
  • Sara Charlotte Magnusson (17) er elev ved Glemmen Videregående skole og er ny lærling hos Venture Factory Media. Sara går på andre året på Mediegrafiker-linjen og skal jobbe med foto, video og sosiale medier.

 

Niklas, Serina, Kathinka, Sara og Johanna er alle på plass i Venture Factory sine lokaler i Torggata.

Til toppen