Nye faste ansettelser: Regine Leenborg Anthonessen (22), Arilas Berg Ould-Saada (22), Vegard Aulstad (25) og Christina Paulos Syversen (27). Bakerst: Sportssjef Øyvind Brenne i VG.
Nye faste ansettelser: Regine Leenborg Anthonessen (22), Arilas Berg Ould-Saada (22), Vegard Aulstad (25) og Christina Paulos Syversen (27). Bakerst: Sportssjef Øyvind Brenne i VG. (Ole Gunnar Onsøien)

FOLK

Fra midlertidig til fast: VG ansetter fire på sporten

Prosjektstillinger blir til faste stillinger.

Regine Leenborg Anthonessen (22), Arilas Berg Ould-Saada (22), Vegard Aulstad (25) og Christina Paulos Syversen (27) har alle takket ja til tilbud om fast jobb i VG Sporten. 

– Det er et veldig bra sted å være, med mange flinke folk og en hyggelig sportsredaksjon. Vi er heldige som får lov til å være her. Vi koser oss veldig og er glade i norsk toppfotball. Da er vi glade for at vi får fortsette her, sier Anthonessen til Medier24. 

 

Styrker laget

Øyvind Brenne, sportssjef i VG skriver i en pressemelding at det ikke er hver dag, eller ikke hvert år engang, at de kan ansette noen i faste sportsstillimnger. 

- Nå får vi styrket laget med fire fremtidsrettede journalister samtidig. Alle disse er heldigitale enmannsteam som kan levere journalistikk fra A til Å i alle kanaler. Kjønns- og aldersbalansen i sportsmiljøet bedres også. Oppsummert er dette en fantastisk nyhet for VG Sporten. VGTV og hele mediehuset, sier sportssjef Øyvind Brenne i en pressemelding. 

De fire journalistene har siden 1. januar 2017  jobbet med VG og VGTVs satsing på Eliteserien og levende bilder i prosjektstillinger. 

 

– Kliner til

Stillingene har nå, som Discovery og VGs samarbeid om Eliteserien går inn i sitt tredje år, blitt til faste stillinger. 

– De har gjort en veldig god jobb. Partnerskapet mellom VG og Discovery fungerer godt, og Norsk Toppfotball er fornøyd med de to første årene i rettighetsperioden.. Nå kliner vi til og ønsker å ha med oss disse videre, siden de har morgendagens kompetanse, sier Brenne til Medier24. 

I pressemeldingen skriver Brenne at de har ambisjoner om å være ledende på nyheter, dagsordensettende journalistikk, pluss-stoff, sosiale medier og TV-drevet fortellerteknikk. 

- Levende bilder er helt sentralt i alt dette, og derfor er vi veldig glade for å få kjærkommen videokompetanse inn i den faste staben, sier Brenne i pressemeldingen. 

Til toppen