NHO-sjef Kristin Skogen Lund og daværende direktør for kommunikasjon og samfunn i NHO, Ole Erik Almlid fotografert sammen i 2014.

Ole Erik Almlid tar over etter Kristin Skogen Lund i NHO

De ansatte ble informert på et allmøte tirsdag. 

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Almlid fungerte som administrerende direktør mens Kristin Skogen Lund gikk på Forsvarets høyskole, og han har vært konstituert NHO-sjef etter at hun varslet sin avgang.

VG meldte nyheten først tirsdag.

Overfor Medier24 bekrefter Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør i NHO at Ole Erik Almlid er den nye direktøren. De ansatte i NHO blir tirsdag formiddag informert om dette på et allmøte. 

Almlid har siden 1. januar 2016 vært viseadministrerende direktør i NHO. Han ble i 2013 ansatt som kommunikasjonsdirektør i organisasjonen.

Ole Erik Almlid har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og har dessuten studert statsvitenskap og psykologi. Han har vært nyhetsredaktør i Aftenposten, sjefredaktør i Østlendingen og Hamar Dagblad og sjefredaktør og daglig leder i Avisenes Pressebyrå.

NHO-styret startet prosessen med å finne ny administrerende direktør for NHO da Kristin Skogen Lund forlot stillingen 18. september.

Skogen Lund sluttet etter seks år som NHO-sjef for å bli ny konsernsjef i Schibsted Group.

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Over 25.000 bedrifter med 570.000 årsverk er medlemmer i organisasjonen.

Saken oppdateres. 

Powered by Labrador CMS